Koop Remtrommel van de Remmen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Remmen catalogus

Fabrikant van Remtrommel

BOSCH Remtrommel vóór en achter van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Remtrommel vóór en achter van hoge kwaliteit
A.B.S. Remtrommel vóór en achter van hoge kwaliteit
RIDEX Remtrommel vóór en achter van hoge kwaliteit
MAPCO Remtrommel vóór en achter van hoge kwaliteit
Remtrommel VAICO achter en vóór aan lage prijs
Remtrommel BREMBO achter en vóór aan lage prijs
Remtrommel SKF achter en vóór aan lage prijs
Remtrommel ATE achter en vóór aan lage prijs
Remtrommel STARK achter en vóór aan lage prijs

Koop Remtrommel achter en vóór voor auto goedkoop online

Remtrommels zijn de sleutelelementen van de wrijvingsparen. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, werken ze samen met de remschoenen om het voertuig te stoppen. Ze worden vervangen wanneer de diameter van hun werkoppervlak de maximumwaarde bereikt. De toegestane slijtagegraad wordt opgegeven door de fabrikant van het voertuig in de onderhoudshandleiding.

Belangrijke weetjes over het vervangen van remtrommels

  1. De symptomen van slijtage aan de componenten omvatten piepende en schurende geluiden wanneer het pedaal wordt ingedrukt, het voertuig dat naar een kant trekt, en een langere remafstand. Bijkomende signalen kunnen een langere slag van het rempedaal, het bibberen ervan, en vibratie in het stuur zijn tijdens het stoppen van het voertuig.
  2. De componenten van het remsysteem moeten geïnstalleerd worden in een servicecentrum. Eigenaars van wagens mogen het ontwerp nooit wijzigen.
  3. De componenten worden vervangen in paren per as. Daarnaast is het noodzakelijk om nieuwe remschoenen, veren en bevestigingen te installeren. Daarom is het voordeliger om remtrommels samen met deze componenten te kopen.
  4. Ondermaatse remschoenen, een onjuiste installatie ervan, de gewoonte om uw voet op het rempedaal te houden tijdens het rijden, of een agressieve rijstijl waarbij regelmatig scherp afgeremd wordt, verkorten de levensduur van deze componenten.

Aanbiedingen Remtrommel autoonderdelen