Koop Handremschoen set van de Remsysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Remsysteem catalogus

Fabrikant van Handremschoen set

BOSCH Handrem achter van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Handrem achter van hoge kwaliteit
A.B.S. Handrem achter van hoge kwaliteit
RIDEX Handrem achter van hoge kwaliteit
MAPCO Handrem achter van hoge kwaliteit
Handremschoen set VAICO achter en vóór aan lage prijs
Handremschoen set BREMBO achter en vóór aan lage prijs
Handremschoen set ATE achter en vóór aan lage prijs
Handremschoen set STARK achter en vóór aan lage prijs
Handremschoen set TRW achter en vóór aan lage prijs

Koop Handrem achter en vóór voor auto goedkoop online

Handremschoenen zijn noodzakelijk om de wielen te blokkeren en onbedoelde beweging van het voertuig te voorkomen wanneer het op een helling geparkeerd staat. De gemiddelde levensduur van de componenten bedraagt 60.000 tot 70.000 km.

Belangrijke weetjes over het vervangen van handremschoenen

  1. Als het optrekken van de handremhendel meer of minder moeite dan gewoonlijk vereist, kan dit duiden op een defect aan deze elementen. Daarnaast kan een geactiveerde handrem het voertuig vaak niet op zijn plaats houden.
  2. De vervanging van deze componenten is gewoonlijk een vrij arbeidsintensieve procedure. Men moet vooral de automatische aanspanner voorzichtig losmaken, zodat de systeemelementen niet beschadigd worden. Als u niet over de nodige ervaring beschikt om een voertuig te repareren, is het aan te raden om specialisten in een servicecentrum te contacteren.
  3. Voor deze taak is er een heftoestel nodig. Om de bevestigingen van de wielen te verwijderen, heeft men een wielsleutel nodig.
  4. Deze componenten moeten vervangen worden in paren per as. Daarom is het handig om handremschoenen te bestellen in een set. U kunt goedkoop uw aankoop plaatsen in onze online winkel. Er zijn sets beschikbaar die veren en bevestigingen bevatten voor een correcte installatie van nieuwe componenten.
  5. Voorzichtig rijden draagt bij aan het verlengen van de levensduur van deze componenten. Daarnaast moet de handremhendel steeds volledig naar beneden gedrukt worden tijdens het rijden. Anders kunnen de componenten oververhit raken, wat resulteert in defecten eraan.

Aanbiedingen Handremschoen set autoonderdelen