Koop Remslang van de Remsysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Remsysteem catalogus

Fabrikant van Remslang

BOSCH Remslang vóór links van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Remslang vóór links van hoge kwaliteit
A.B.S. Remslang vóór links van hoge kwaliteit
RIDEX Remslang vóór links van hoge kwaliteit
MAPCO Remslang vóór links van hoge kwaliteit
Remslang VAICO vóór rechts aan lage prijs
Remslang BREMBO vóór rechts aan lage prijs
Remslang ATE vóór rechts aan lage prijs
Remslang STARK vóór rechts aan lage prijs
Remslang TRW vóór rechts aan lage prijs

Koop Remslang achter en vóór voor auto goedkoop online

Remslangen zijn onderdelen die de gepompte werkvloeistof naar de cilinders of remklauwen voeren. De gemiddelde gebruiksduur van deze auto-onderdelen bedraagt 100.000 km of 5 jaar, los van de kilometerstand, aangezien het rubber waaruit ze zijn vervaardigd mettertijd verslechtert.

Wat u over de vervanging van remslangen moet weten

  1. Een defect van het onderdeel kan worden aangegeven door de volgende verschijnselen: het voertuig trekt bij het remmen naar één kant, er is meer kracht nodig voor het indrukken van het pedaal, er lekt remvloeistof uit. Na langdurige stilstand kunnen er lekkagesporen onder het voertuig op de plaats van de remslangen ontstaan. Deze onderdelen dienen elke keer dat remblokken of -schoenen worden vervangen - ongeveer om de 25.000 - 30.000 km - te worden nagekeken.
  2. Deze auto-onderdelen dienen uitsluitend in een garage te worden vervangen. Nadat ze zijn vervangen, dienen de remmen te worden ontlucht. Let op: ook de geringste foutjes in het repareren van het remsysteem kunnen leiden tot uitval en een verkeersongeluk.
  3. De onderdelen dienen als set te worden vervangen. Indien één van de slangen versleten is, is de kans groot dat ook de andere leidingen defect zijn geraakt. Als u in een webshop remslangen bestelt, let er dan op of ze overeenkomen met de technische kenmerken van uw voertuig. Mocht u twijfelen of u de juiste keuze hebt gemaakt, neem dan gerust contact op met de specialisten van onze online klantenservice om u te laten informeren.
  4. Als u wilt voorkomen dat de door u gekochte onderdelen voortijdig kapot gaan, moet u deze kiezen aan de hand van de omstandigheden waarin het voertuig wordt gebruikt. Zo zijn conventionele rubberen slangen bijvoorbeeld geschikt voor lagere belastingen dan versterkte leidingen. Daarnaast is het van belang dat de werkvloeistof in overeenstemming is met de te verwachten belasting van het remsysteem. Neem de vervangingsintervallen in acht. Let erop dat het onderdeel tijdens de montage niet verdraait.

Aanbiedingen Remslang autoonderdelen