Ontsteking / Gloeisysteem

Kies je auto om de juiste onderdelen te kiezen

Bestverkochte Ontsteking / Gloeisysteem merken


Bougies & Co. Met rexbo springt de vonk over

Voor een optimale prestatie van voertuig en motor is het belangrijk, dat de bougies of gloeibougies evenals alle andere onderdelen van het ontstekingssysteem storingsvrij werken. Niet zonder reden wordt er door de autofabrikanten over de series heen vast intervallen voorgeschreven voor het vervangen van bougies, vaak tijdens de vaste beurten en inspecties in de garage.

Men vraagt zich echter vaak af, welke materiaalkosten bij het vervangen van bougies, ontstekingskabel & Co. berekend worden. De oplossing: rexbo auto-onderdelen. Wij zijn uw aangewezen aanspreekpartner, als u bougies of gloeibougies, ontstekingsmodule, ontstekingskabels en andere onderdelen in zeer goede kwaliteit en tegen voordelige prijzen zoekt. Ons assortiment reikt van impulsgevers via de ontstekingskabel tot aan de bobines aan toe en laat geen wensen onvervuld.

Of het nu gaat om gloeibougie, ontstekingskabel of ontstekingsmodule: grote keuze, kleine prijsjes

In oudere voertuigen zijn de ontstekingskabels en de bougies vaak goed toegankelijk, wat het zonder al te veel moeite zelf vervangen mogelijk maakt. Maar ook bij de huidige modellen kunt u op deze manier menig Euro besparen, als u de benodigde gloeibougie of bougie of een passende ontstekingsmodule online bestelt bij rexbo auto-onderdelen en deze meeneemt als uw auto de afgesproken beurt krijgt. Omdat wij uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Bosch en NGK werken, hoeft u geen compromissen te doen aan werking en houdbaarheid - dus de beste kwaliteit, alleen tegen aanzienlijk voordeligere prijzen!