Koop Abs sensor van de Remsysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Remsysteem catalogus

Fabrikant van Abs sensor

BOSCH Abs sensor van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Abs sensor van hoge kwaliteit
A.B.S. Abs sensor van hoge kwaliteit
RIDEX Abs sensor van hoge kwaliteit
MAPCO Abs sensor van hoge kwaliteit
Abs sensor VAICO aan lage prijs
Abs sensor ATE aan lage prijs
Abs sensor STARK aan lage prijs
Abs sensor TRW aan lage prijs
Abs sensor TOPRAN aan lage prijs

Koop Abs sensor voor auto goedkoop online

ABS-sensoren zijn bedoeld voor het meten van de draaisnelheid van de wielen. Ze worden gebruikt in vele veiligheidssystemen, zoals het antiblokkeersysteem en het systeem voor stabiliteitscontrole. Er bestaan geen vaste beperkingen qua levensduur van de componenten.

Belangrijke weetjes over de vervanging van ABS-sensoren

  1. Een mogelijk defect van de component wordt duidelijk door het overeenkomstige waarschuwingslampje op het dashboard. Daarnaast stopt het systeem normaal met werken, wat leidt tot merkbare achteruitgang van de remprestatie.
  2. De component moet vervangen worden in een servicecentrum, aangezien het vaak moeilijk is deze te ontmantelen. Voor de vervanging moet er ook een computergestuurde diagnose uitgevoerd worden. Enkel deze diagnose kan bepalen of er een nieuwe ABS-sensor besteld moet worden, of de onjuiste werking het resultaat is van een defect aan andere componenten. In onze online winkel kunt u goedkoop al het nodige kopen om het defect te verhelpen. Lage prijzen en heel wat promoties tonen u dat online winkel niet enkel handig maar ook veelbelovend is.
  3. Voor het ontmantelen van de component maakt men gebruik van een voertuiglift. Daarnaast vereisen de werken gewoonlijk een dopsleutel met de juiste grootte. Om bevestigingen die beschadigd zijn door corrosie gemakkelijker te verwijderen, kunt u speciale chemische middelen gebruiken. Deze moeten aangebracht worden op de schroefdraadverbindingen, en enige tijd penetreren. De installatie van de sensor omvat bij sommige modellen het gebruik van een geschikt smeermiddel. Dit wordt vaak samen met de component geleverd.
  4. Als enkel de sensor defect is, hoeven de toestellen niet in paren vervangen te worden, of op alle wielen.
  5. Het is af te raden om de sensor zelf te verwijderen voor inspectie, aangezien deze gemakkelijk beschadigd kan worden. Daarnaast moet men voorzichtig zijn tijdens het repareren van componenten nabij de sensor. Het element faalt vaak door een inslag.

Aanbiedingen Abs sensor autoonderdelen