Koop Remschoenen set, Remschoenset, Remschoen van de Remmen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Remmen catalogus

Fabrikant van Remschoen

BOSCH Remschoenset vóór en achter van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Remschoenset vóór en achter van hoge kwaliteit
A.B.S. Remschoenset vóór en achter van hoge kwaliteit
RIDEX Remschoenset vóór en achter van hoge kwaliteit
MAPCO Remschoenset vóór en achter van hoge kwaliteit
Remschoenen set VAICO achter en vóór aan lage prijs
Remschoenen set BREMBO achter en vóór aan lage prijs
Remschoenen set ATE achter en vóór aan lage prijs
Remschoenen set STARK achter en vóór aan lage prijs
Remschoenen set TRW achter en vóór aan lage prijs

Koop Remschoenen achter en vóór voor auto goedkoop online

Trommelremschoenen zijn componenten van wrijvingskoppels. Wanneer het pedaal wordt ingedrukt, worden ze tegen het oppervlak van de remtrommels aangedrukt, zodat het voertuig vertraagt. Ze kunnen gebruikt worden voor handrem- en bedrijfsremsystemen. De schoenen moeten vervangen worden wanneer de voering versleten is tot een dikte van 2 mm. Dit gebeurt gewoonlijk na 60.000 tot 70.000 km.

Belangrijke weetjes over het vervangen van trommelremschoenen

  1. Bestuurders moeten regelmatig de voeringen inspecteren, ongeveer elke 30.000 km. Zo is het moeilijk om de slijtage van deze componenten te missen. Men dient echter onmiddellijk een ongeplande diagnose uit te voeren op de componenten wanneer de slag van het rempedaal of de handrem toeneemt, de remefficiëntie afneemt, en er vreemde geluiden waargenomen worden van de componenten.
  2. De installatie van nieuwe componenten wordt het best overgelaten aan professionals. Dit is een vrij arbeidsintensief proces dat bepaalde vaardigheden vereist. Bovendien omvat het ontwerp van de remtrommel heel wat kleine elementen. Bij gebrek aan ervaring kunt u moeilijkheden ondervinden wanneer u probeert ze correct te installeren tijdens de montage.
  3. Koop trommelremschoenen samen met afstandshouders, remschoenveren en bevestigingen: deze zijn erg vatbaar voor corrosie, en moeten daarom ook vaak vervangen worden. In sommige gevallen moeten er ook nieuwe remtrommels geïnstalleerd worden. In onze online winkel vindt u een ruim aanbod aan hoogwaardige componenten. U kunt deze kopen aan de beste prijs.
  4. De componenten moeten vervangen worden aan beide zijden van een as, door gebruik te maken van een set. Wanneer er nieuwe remtrommels geïnstalleerd worden, moeten ook de remschoenen vervangen worden, zelfs als hun levensduur nog niet verlopen is.
  5. Om de onderdelen langdurig te laten werken, moet u regelmatig vuil van de remcomponenten reinigen. Hiervoor kunnen er speciale chemische middelen gebruikt worden. Wees voorzichtig: vergeet tijdens het starten de handrem niet uit te schakelen, en maak er geen gewoonte van om uw voet op het rempedaal te houden tijdens het rijden. Vermijd noodremmen, en overlaadt het voertuig niet.

Aanbiedingen Remschoenen set autoonderdelen