Koop Remkabel van de Remmen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Remmen catalogus

Fabrikant van Remkabel

BOSCH Handremkabel van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Handremkabel van hoge kwaliteit
A.B.S. Handremkabel van hoge kwaliteit
RIDEX Handremkabel van hoge kwaliteit
MAPCO Handremkabel van hoge kwaliteit
Remkabel VAICO aan lage prijs
Remkabel ATE aan lage prijs
Remkabel STARK aan lage prijs
Remkabel TRW aan lage prijs
Remkabel TOPRAN aan lage prijs

Koop Handremkabel voor auto goedkoop online

De handremkabel draagt de kracht van de handremhendel over aan de remschoenen/-blokken door ze tegen de trommels of schijven aan te drukken, zodat de wielen vergrendeld worden. De kabel vereist een regelmatige controle en afstelling van de spanning. De kabel heeft geen vaste bepaalde levensduur. Bij correct gebruik kan deze lang meegaan.

Belangrijke weetjes over het vervangen van de handremkabel

  1. De nood aan vervanging van de component wordt opgemerkt door een toename van de slag van de handremhendel. Soms kan de hendel ook vast komen te zitten. Wanneer de component defect is, kunnen de wielen daarnaast ook mogelijk niet vergrendeld worden tijdens het remmen, wat gemakkelijk opgemerkt wordt wanneer men een voertuig tot stilstand probeert te brengen op een helling.
  2. De vervangprocedure van de component hangt af van het ontwerp van het systeem zelf: er kan een verschillend aantal kabels aanwezig zijn. Daarnaast verschillen de uiteinden van de kabels vaak van ontwerp, wat ook de bijzonderheden van de installatie bepaalt.
  3. De installatie van een nieuwe component moet uitgevoerd worden in een servicecentrum. De vervangprocedure is vrij arbeidsintensief. Bovendien moet het handremmechanisme afgesteld worden na het voltooien van de werken.
  4. Alvorens u een handremkabel koopt, moet ook de staat van de remschoenen/-blokken gecontroleerd worden, aangezien deze componenten beter samen vervangen worden. Vooral aangezien onze online winkel een ruim aanbod aan sets aanbiedt met het nodige aantal kabels, bevestigingselementen, afdichtingen, remschoenen/-blokken, en andere componenten die nodig kunnen zijn tijdens de reparatie.
  5. Om een vroegtijdige slijtage van de componenten te voorkomen, moet u het handremsysteem steeds uitschakelen voor het rijden. Probeer het mechanisme regelmatig te gebruiken, zelfs wanneer er geen nood aan is: als het langdurig niet gebruikt wordt, kan het vast komen te zitten. Smeer de kabel regelmatig in. Dit beschermt hem tegen schuring en corrosie.

Aanbiedingen Remkabel autoonderdelen