Koop Remcilinder van de Remsysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Remsysteem catalogus

Remsysteem meest verkochte reserveonderdelen
Originele Wielremcilinder vóór rechts voor auto

Fabrikant van Remcilinder

BOSCH Wielremcilinder achter rechts van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Wielremcilinder achter rechts van hoge kwaliteit
A.B.S. Wielremcilinder achter rechts van hoge kwaliteit
RIDEX Wielremcilinder achter rechts van hoge kwaliteit
MAPCO Wielremcilinder achter rechts van hoge kwaliteit
Remcilinder VAICO vóór links aan lage prijs
Remcilinder BREMBO vóór links aan lage prijs
Remcilinder ATE vóór links aan lage prijs
Remcilinder STARK vóór links aan lage prijs
Remcilinder TRW vóór links aan lage prijs

Koop Wielremcilinder achter en vóór voor auto goedkoop online

Wielremcilinders garanderen dat de remschoen tegen de trommel wordt aangedrukt wanneer het rempedaal wordt ingedrukt. De gemiddelde levensduur ervan bedraagt 100.000 tot 150.000 km.

Belangrijke weetjes over het vervangen van een wielremcilinder

  1. Een defect aan de component kan duidelijk worden doordat de wagen naar een kant trekt tijdens het remmen. Daarnaast neemt de remprestatie af, en vereist het indrukken van het pedaal meer moeite dan gewoonlijk.
  2. De installatie van een nieuwe component moet toevertrouwd worden aan professionals, aangezien de werken uiterste voorzichtigheid vereisen. Nadien moet het systeem ontlucht worden. Voor de ontmanteling heeft men een dopsleutel, een schroevendraaier, een steeksleutel, een ringsleutel en een flare moersleutel nodig, of, afhankelijk van het ontwerp van het voertuig, andere instrumenten.
  3. De installatie van de component omvat het aanbrengen van een speciaal smeermiddel. Het smeermiddel moet zijn oorspronkelijke eigenschappen behouden bij hoge temperaturen tot 200°C, aangezien de montage enorm opwarmt tijdens het gebruik.
  4. De werkvloeistof en stofkappen moeten samen met de component vervangen worden. Stofkappen garanderen de dichtheid van het systeem, en moeten daarom steeds in goede staat gehouden worden.
  5. Dankzij het ruime aanbod aan producten in onze online winkel kunt u gemakkelijk een wielremcilinder bestellen die voldoet aan de specificaties van uw voertuig, en aan een betaalbare prijs. Het is beter om de componenten in paren te vervangen, aan beide zijden op een as, aangezien hun levensduur ongeveer dezelfde is. In onze winkel kunt u goedkoop twee wielremcilinders tegelijkertijd kopen en besparen op de levering.
  6. De vervanging van de werkvloeistof op voorgeschreven intervallen helpt de levensduur van de component verlengen. De werkvloeistof voert onder andere een smeerfunctie uit, en verlaagt de vernielende invloed van metaalstof - het slijtageproduct van wrijvingsonderdelen dat slijtage door schuring veroorzaakt.

Aanbiedingen Remcilinder autoonderdelen