Koop Remschijf, Schijfremmen, Remschijven set, Remschijf set van de Remmen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Remmen catalogus

Fabrikant van Remschijven set

BOSCH Remschijf achter en vóór van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Remschijf achter en vóór van hoge kwaliteit
A.B.S. Remschijf achter en vóór van hoge kwaliteit
RIDEX Remschijf achter en vóór van hoge kwaliteit
MAPCO Remschijf achter en vóór van hoge kwaliteit
Remschijf VAICO keramische aan lage prijs
Remschijf BREMBO keramische aan lage prijs
Remschijf SKF keramische aan lage prijs
Remschijf ATE keramische aan lage prijs
Remschijf STARK keramische aan lage prijs

Koop Remschijf set achter en vóór voor auto goedkoop online

Remschijven zorgen ervoor dat de snelheid wordt verlaagd en het voertuig tot stilstand wordt gebracht door de wrijving die plaatsvindt als de remblokken erop worden gedrukt. De gemiddelde levensduur bedraagt 80.000 - 120.000 km voor de onderdelen op de vooras en 130.000 - 170.000 voor die op de achterste as.

Wat u over de vervanging van remschijven moet weten

  1. De ontoereikende conditie van deze onderdelen wordt aangeduid door het feit dat het voertuig bij het remmen naar een kant trekt. De werking van gebrekkige onderdelen gaat meestal ook met het trillen van het rempedaal en snerpende geluiden in de eenheid gepaard.
  2. Het vervangen van dit component is redelijk makkelijk, dus met bepaalde vaardigheden en de benodigde hulpmiddelen is het mogelijk om ze zelf te vervangen. Let erop dat u hiervoor uw voertuig op een hefbrug moet neerzetten en de wielen dient te verwijderen. Gewoonlijk heeft u voor de verwijdering van de bevestigingen steeksleutels van dezelfde grootte nodig. En voor het vastzetten van de remblokken heeft u een C-klem nodig.
  3. Bij elke as moeten deze onderdelen per paar worden vervangen. Het verdient daarom aanbeveling om een set remschijven in een webshop te bestellen. Tevens dienen er tegelijk nieuwe remblokken te worden gemonteerd.
  4. Om vroegtijdige slijtage van de onderdelen te vermijden, moet u proberen de kans op oververhitting te verlagen. Hierdoor kunnen er vervormingen optreden. Zo is het raadzaam om na enkele keren krachtig remmen de onderdelen af te laten koelen door verschillende tientallen meters op lage snelheid te rijden.
  5. Voorkom dat de onderdelen in contact kunnen komen met water. Hierdoor kunnen ze vervormen vanwege de temperatuurdaling. Daarnaast kan een langdurig contact met water leiden tot roestvorming op de elementen.

Aanbiedingen Remschijven autoonderdelen