Koop Waterpomp van de Motor in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor catalogus

Fabrikant van Waterpomp

BOSCH Waterpomp van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Waterpomp van hoge kwaliteit
RIDEX Waterpomp van hoge kwaliteit
MAPCO Waterpomp van hoge kwaliteit
VAICO Waterpomp van hoge kwaliteit
Waterpomp SKF aan lage prijs
Waterpomp STARK aan lage prijs
Waterpomp VALEO aan lage prijs
Waterpomp TOPRAN aan lage prijs
Waterpomp SWAG aan lage prijs

Koop Waterpomp voor auto goedkoop online

Waterpompen zorgen ervoor dat het antivriesmiddel in het koelsysteem circuleert. Zij hebben een gemiddelde gebruiksduur van 100.000 tot 120.000 km.

Wat u over de vervanging van de waterpomp moet weten

  1. Een teken van een defecte pomp kan een geluid van buitenaf zijn wanneer de motor draait. Daarnaast kan het uitvallen van het mechanisme vaak samengaan met het lekken van koelvloeistof. Dit heeft oververhitting van de motor tot gevolg, die wordt aangeduid door het corresponderende waarschuwingslampje op het dashboard. Verder kan er een onprettige geur in de passagiersruimte ontstaan en stoom - onder de motorkap.
  2. Het onderdeel moet vervangen worden door een onderhoudsbedrijf. Dit komt doordat er meestal veel andere onderdelen gedemonteerd moeten worden om het te kunnen bereiken. De bevestigingsmiddelen dienen met een momentsleutel te worden vastgezet met inachtneming van het geadviseerde aandraaimoment.
  3. Wanneer het component door de distributieriem wordt voortgestuwd, dient de eenheid bij elke vervanging van de riem te worden nagekeken. Vaak moet er een nieuwe pomp worden gemonteerd. Veel producenten leveren deze onderdelen in relatief goedkope sets. In onze webshop heeft u de mogelijkheid om waterpompen apart of in combinatie met spanrollen en andere onderdelen van de riemaandrijving aan te schaffen. Dankzij de schappelijke prijzen en regelmatige aanbiedingen kunt u geld besparen.
  4. Nadat het mechanisme is gemonteerd, is het aan te bevelen om het systeem met nieuw koelvloeistof aan te vullen.
  5. Gebruik een antivriesmiddel van uitstekende kwaliteit en ververs het tijdig. Het Het geschikte soort antivriesmiddel wordt in het instructieboekje van het voertuig gespecificeerd. Nooit zuiver water gebruiken. Tevens dient u zich bij het constateren van de aanwezigheid van vloeistofsporen onder de motorkap direct te wenden tot een onderhoudsbedrijf om deze lekkage te verhelpen. Hierdoor wordt niet enkel de gebruiksduur van de pomp langer, maar ook die van de motor.

Aanbiedingen Waterpomp autoonderdelen