Koop Carterpan pakking van de Motor in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor catalogus

Fabrikant van Carterpan pakking

FEBI BILSTEIN Carterpan pakking van hoge kwaliteit
RIDEX Carterpan pakking van hoge kwaliteit
VAICO Carterpan pakking van hoge kwaliteit
STARK Carterpan pakking van hoge kwaliteit
VAN WEZEL Carterpan pakking van hoge kwaliteit
Carterpan pakking TOPRAN aan lage prijs
Carterpan pakking ELRING aan lage prijs
Carterpan pakking SWAG aan lage prijs
Carterpan pakking JP GROUP aan lage prijs
Carterpan pakking MAHLE ORIGINAL aan lage prijs

Koop Carterpan pakking voor auto goedkoop online

Carterpakkingen zijn bedoeld om de dichtheid tussen de carterpan en het cilinderblok van de motor te garanderen. Er wordt geen bepaalde levensduur opgegeven voor de componenten. Het is aan te raden om ze te vervangen telkens wanneer de carterpan verwijderd wordt.

Belangrijke weetjes over de vervanging van carterpakkingen

  1. Een defect aan de pakking wordt gewoonlijk duidelijk door het lekken van olie. Men kan dit te weten komen wanneer men olievlekken in de motorruimte aantreft. Daarnaast kan er rook en een brandgeur geproduceerd worden wanneer er smeermiddel op hete onderdelen van het uitlaatsysteem terechtkomen.
  2. Als u noch een voertuiglift of inspectieput ter beschikking heeft, noch ervaring in reparaties van wagens, dient u de specialisten van een servicecentrum te contacteren om de component te vervangen. De taak is vaak arbeidsintensief. Om toegang tot de component te krijgen, is het soms noodzakelijk om een spatbord en de motorbescherming te ontmantelen. Gewoonlijk zijn er voor dit doel een wringijzer en een dopsleutel van de juiste grootte nodig. De carterpan wordt verwijderd met een schroevendraaier. Resten van het oude afdichtmiddel moeten grondig gereinigd worden van de montagelocatie.
  3. Tijdens de werken is het ook aan te raden om de oliefilter en de motorolie te vervangen. U kunt meteen een carterpakking, smeermiddel en een filter kopen in onze online winkel. We bieden gematigde prijzen en houden vaak promoties.
  4. Om de levensduur van een nieuwe component te verlengen, volstaat het om enkel de olie te gebruiken die aanbevolen wordt door de fabrikant, het peil ervan te controleren, en deze tijdig te vervangen. Het smeermiddel verliest gemiddeld na 10.000 tot 15.000 km zijn eigenschappen.
  5. Het is belangrijk om regelmatig de andere onderdelen van het smeersysteem te inspecteren, vooral wanneer men vreemde geluiden waarneemt van de motor.

Aanbiedingen Carterpan pakking autoonderdelen