Koop Klepsteelrubbers, Klepsteeldichting van de Motor in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor catalogus

Fabrikant van Klepsteelrubbers

FEBI BILSTEIN Klepsteelrubbers van hoge kwaliteit
VAICO Klepsteelrubbers van hoge kwaliteit
TOPRAN Klepsteelrubbers van hoge kwaliteit
ELRING Klepsteelrubbers van hoge kwaliteit
SWAG Klepsteelrubbers van hoge kwaliteit
Klepsteelrubbers JP GROUP aan lage prijs
Klepsteelrubbers LEMFÖRDER aan lage prijs
Klepsteelrubbers OPTIMAL aan lage prijs
Klepsteelrubbers BLUE PRINT aan lage prijs
Klepsteelrubbers REINZ aan lage prijs

Koop Klepsteelrubbers voor auto goedkoop online

Klepsteelafdichtingen verwijderen het overtollige smeermiddel van de klepstelen. Ze voorkomen dat er olie, metalen spaanders en vuil en in verbrandingskamers van de motor komen. Ze worden ongeveer na elke 100.000 km vervangen.

Belangrijke weetjes over het vervangen van klepsteelafdichtingen

  1. Wanneer de componenten het einde van hun levensduur bereikt hebben, wijzigt de kleur van de uitlaatgassen gewoonlijk. Het olieverbruik stijgt en er wordt afzetting gevormd op de bougies. Na verloop van tijd wijzigt de compressieverhouding van uw motor, aangezien de afdichtingen niet langer perfect op de klepstelen passen. De motor begint onregelmatig te werken, vooral tijdens stationair draaien.
  2. Vervang deze auto-onderdelen nooit zelf. Het proces omvat het ontmantelen van de distributieriem, -ketting of tandwielen, en bijgevolg de afstelling van de kleptiming, evenals het verwijderen van de nokkenas(sen), wat niet kan gebeuren zonder de nodige vaardigheden. Bovendien is er voor de verwijdering van de kleppen en afdichtingen speciale uitrusting nodig.
  3. Koop klepsteelafdichtingen steeds in een set. Het is ook aan te raden om nieuwe pakkingen en olieafdichtingen voor de nokkenas te installeren. Al deze componenten vindt u gemakkelijk in onze online winkel.
  4. De hoge kwaliteit van deze auto-onderdelen garanderen een lange levensduur. Bovendien moet u steeds tijdig de motorolie vervangen en oververhitting van de motor vermijden.

Aanbiedingen Klepsteeldichting autoonderdelen