Koop Kleppendeksel pakking van de Motor in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor catalogus

Fabrikant van Kleppendeksel pakking

FEBI BILSTEIN Kleppendeksel pakking van hoge kwaliteit
RIDEX Kleppendeksel pakking van hoge kwaliteit
VAICO Kleppendeksel pakking van hoge kwaliteit
STARK Kleppendeksel pakking van hoge kwaliteit
TOPRAN Kleppendeksel pakking van hoge kwaliteit
Kleppendeksel pakking ELRING aan lage prijs
Kleppendeksel pakking SWAG aan lage prijs
Kleppendeksel pakking METZGER aan lage prijs
Kleppendeksel pakking JP GROUP aan lage prijs
Kleppendeksel pakking JAPANPARTS aan lage prijs

Koop Kleppendeksel pakking voor auto goedkoop online

Een pakking voor het kleppendeksel garandeert de dichtheid van de montage, en voorkomt zo dat er vuil binnendringt. Ze weerstaat hoge interne druk en houdt olie in het systeem. De component heeft geen vaste levensduur, en aangezien het om een verbruiksproduct gaat, wordt deze telkens vervangen wanneer het mechanisme ontmanteld wordt.

Belangrijke weetjes over de vervanging van een pakking voor het kleppendeksel

  1. Een defect aan de component kan opgemerkt worden door de volgende symptomen: olievlekken op het deksel rond de bevestigingspunten, een hoger verbruik van het smeermiddel, en een onregelmatige werking van de motor.
  2. De installatie van een nieuwe component moet toevertrouwd worden aan specialisten van een servicecentrum. De pakking kan enkel de vereiste vorm aannemen en de verbindingen efficiënt afdichten wanneer de bevestigingen aangespannen worden volgens het voorgeschreven aandraaimoment. Hiervoor heeft u een momentsleutel en de geschikte vaardigheden nodig. Bovendien moet u mogelijk bepaalde componenten ontmantelen gerelateerd aan accessoires aangedreven door de motor.
  3. Alvorens een pakking voor het kleppendeksel te kopen, dient u de staat van de bouten te controleren. Het kan verstandig zijn om ook nieuwe bevestigingen te bestellen om de levering goedkoper te maken.
  4. Een versnelde slijtage van de pakking kan voorkomen worden door kritieke stijgingen van de motortemperatuur te vermijden. Het is vooral aan te raden om een langdurige werking aan een hoog toerental te vermijden, en regelmatig de staat van het koelsysteem te controleren.

Aanbiedingen Kleppendeksel pakking autoonderdelen