Koop Motormanagement van de Motor in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor catalogus

Fabrikant van Motormanagement

BOSCH Motormanagement van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Motormanagement van hoge kwaliteit
RIDEX Motormanagement van hoge kwaliteit
MAPCO Motormanagement van hoge kwaliteit
VAICO Motormanagement van hoge kwaliteit
Motormanagement STARK aan lage prijs
Motormanagement NGK aan lage prijs
Motormanagement VALEO aan lage prijs
Motormanagement TOPRAN aan lage prijs
Motormanagement SWAG aan lage prijs

Koop Motormanagement voor auto goedkoop online

Elektrische motoruitrusting omvat eenheden en montages die verantwoordelijk zijn voor het starten van de motor en de werking van de systemen verbonden met het elektrisch boordnetwerk van het voertuig. Ze bevatten de starter, generator, accu en ontstekingssysteem.

Belangrijke weetjes over de elektrische motoruitrusting

  • De levensduur van de specifieke componenten wordt bepaald door de fabrikant van het voertuig. Bougies worden het vaakst vervangen, aangezien het verbruiksproducten zijn. Bougies van koper, nikkel, chroomnikkel en kopernikkel gaan ongeveer 20.000 – 30.000 km mee, van platina ongeveer 60.000 – 70.000 km, van zilver 70.000 – 90.000 km, iridium, goud, en yttrium 70.000 – 100.000 km. De levensduur van de accu bedraagt 3 tot 5 jaar, terwijl deze van de bobines 110.000 tot 140.000 km bedraagt.
  • De meeste elementen in de elektrische motoruitrusting moeten vervangen worden in een garage, aangezien het om moeilijke werken gaat. De generator en de starter zijn bijvoorbeeld moeilijk te monteren en te ontmantelen. Daarnaast zijn werken aan het ontstekingssysteem en ontstekingskabels gevaarlijk zonder de nodige vaardigheden en kennis.
  • De accu kunt u zelf vervangen. Hiervoor heeft u een borstel en reinigingsmiddel voor de contacten nodig, en een sleutel om de kabels aan de aansluitingen van de accu te verbinden.
  • Het is best om de componenten voor de elektrische motoruitrusting te kopen nadat u gecontroleerd heeft welke systemen vervangen moeten worden. Vaak vereist de installatie van een nieuwe component de vervanging van een andere. Als u bijvoorbeeld van plan bent om een nieuwe generator te installeren, is het beter om ook een aandrijfriem te kopen. Als de bougies vervangen worden, is het aan te raden om nieuwe hoogspanningskabels en een bobine te kopen. De installatie van nieuwe hoogspanningskabels kan gecombineerd worden met de vervanging van de verdelerkap. U kunt alle componenten vinden in de catalogus van onze online winkel. Ontvang advies van onze specialisten, kom meer te weten over onze promoties, en koop hoogwaardige uitrusting aan de beste prijzen.
  • Om te garanderen dat de elektrische uitrusting zo lang mogelijk meegaat, is het van belang dat alle aangrenzende systemen correct werken, aangezien hun defecten vaak samenhangen. Een onjuiste werking van de generator betekent bijvoorbeeld dat de batterij niet volledig oplaadt, wat leidt tot verdere problemen. Meerdere vergeefse pogingen om de motor te starten, kan de starter verbranden. Brandstof van slechte kwaliteit ligt vaak aan de oorzaak van defecten aan bougies.

Aanbiedingen Motormanagement autoonderdelen