Koop Kleppendeksel van de Motor in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor catalogus

Fabrikant van Kleppendeksel

FEBI BILSTEIN Kleppendeksel van hoge kwaliteit
VAICO Kleppendeksel van hoge kwaliteit
TOPRAN Kleppendeksel van hoge kwaliteit
ELRING Kleppendeksel van hoge kwaliteit
SWAG Kleppendeksel van hoge kwaliteit
Kleppendeksel METZGER aan lage prijs
Kleppendeksel JP GROUP aan lage prijs
Kleppendeksel LEMFÖRDER aan lage prijs
Kleppendeksel MEAT & DORIA aan lage prijs
Kleppendeksel BLUE PRINT aan lage prijs

Koop Kleppendeksel voor auto goedkoop online

Het kleppendeksel wordt gebruikt om de motorkleppen te beschermen tegen vuil en vocht. Het voorkomt spatten in de motorruimte. Fabrikanten van auto's bepalen niet de exacte levensduur van de component, aangezien deze vervangen moet worden wanneer er verlies aan dichtheid optreedt.

Belangrijke weetjes over de vervanging van het kleppendeksel

  1. Vervormen of scheuren van de component is vaak het resultaat van oververhitting van de motor. In dit geval licht het waarschuwingslampje Check Engine op het dashboard op. De schade kan opgemerkt worden tijdens een geplande inspectie van de eenheid. Daarnaast kan er een scherpe daling van het oliepeil in het systeem plaatsvinden.
  2. Om een nieuwe component te installeren, dient u contact op te nemen met een servicecentrum. Deze moet geïnstalleerd worden met behulp van een momentsleutel, waarbij het aandraaimoment, opgegeven door de fabrikant, strikt moet opgevolgd worden.
  3. Controleer of er een pakking inbegrepen is alvorens het kleppendeksel in onze online winkel te bestellen. Wanneer u een nieuw kleppendeksel installeert moet er steeds een nieuwe pakking geïnstalleerd worden. In sommige gevallen wordt deze laatste apart verkocht aan een lage prijs, en in andere gevallen samen met de component.
  4. Het is aan te raden om het deksel te inspecteren tijdens elk onderhoud. Gebruik extreme voorzichtigheid tijdens werken aan de motorruimte. Zelfs een kleine inslag op de component kan deze breken.

Aanbiedingen Kleppendeksel autoonderdelen