Koop Gloeibougies van de Gloeibougie & ontstekingssysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Gloeibougie & ontstekingssysteem catalogus

Gloeibougie & ontstekingssysteem meest verkochte reserveonderdelen
Originele Gloeibougies voor auto

Fabrikant van Gloeibougies

BOSCH Gloeibougies van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Gloeibougies van hoge kwaliteit
RIDEX Gloeibougies van hoge kwaliteit
MAPCO Gloeibougies van hoge kwaliteit
STARK Gloeibougies van hoge kwaliteit
Gloeibougies NGK aan lage prijs
Gloeibougies VALEO aan lage prijs
Gloeibougies TOPRAN aan lage prijs
Gloeibougies SWAG aan lage prijs
Gloeibougies METZGER aan lage prijs

Koop Gloeibougies voor auto goedkoop online

Gloeibougies worden gebruikt om de lucht die naar de verbrandingskamer stroomt voor te verwarmen. Ze maken het mogelijk om een dieselmotor bij lage temperaturen te starten. Ze zorgen voor een stabiele werking in de eerste minuten na de start. Ze worden ongeveer om de 60.000 - 80.000 km vervangen.

Wat u over de vervanging van gloeibougies moet weten

  1. Een apart waarschuwingslampje op het dashboard geeft aan of uw gloeibougies goed werken. Als het niet aangaat of constant blijft branden, moet het gehele voorverwarmingssysteem worden nagekeken. Een defect aan de gloeibougies kan blijken uit het slecht starten van de motor, het niet stabiel functioneren bij stationair draaien.
  2. Deze auto-onderdelen dienen te worden vervangen door een onderhoudsbedrijf. De belangrijkste complicatie die de montage door uzelf onuitvoerbaar kan maken, is dat oude componenten meestal niet losgedraaid kunnen worden zonder speciaal gereedschap. Een enkele ondoordachte beweging - en het uiteinde van het component kan afbreken. Soms is het heel lastig om het uit de holte te trekken. Daarnaast moet bij het vastdraaien van nieuwe componenten het aandraaimoment nauwlettend in acht worden genomen.
  3. De onderdelen moeten als set worden vervangen: ze hebben meestal dezelfde gebruiksduur. Daarnaast kan men met het gelijktijdig kopen van meerdere componenten besparen. Bestelt u bijvoorbeeld bougies in onze webshop en het aankoopbedrag komt boven een bepaalde bedrag uit, dan bezorgen wij uw bestelling gratis.
  4. Om te zorgen voor een langdurige en storingsvrije werking van de componenten is het essentieel dat ze op de juiste wijze worden gemonteerd. Schaf uitsluitend auto-onderdelen van hoge kwaliteit aan die u in onze catalogus eenvoudig kunt vinden. De gebruiksduur van de componenten is mede afhankelijk van de werking van het relais van de gloeibougie, aangezien de gebrekkige werking ervan kan resulteren in het doorbranden van de stekkers. De brandstofinjectors dienen regelmatig te worden doorgespoeld zodat er geen brandstof op het uiteinde van de gloeibougie kan komen.

Aanbiedingen Gloeibougies autoonderdelen