Koop Bobine van de Gloeibougie & ontstekingssysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Gloeibougie & ontstekingssysteem catalogus

Gloeibougie & ontstekingssysteem meest verkochte reserveonderdelen
Originele Bobine voor auto

Fabrikant van Bobine

BOSCH Bobine van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Bobine van hoge kwaliteit
RIDEX Bobine van hoge kwaliteit
MAPCO Bobine van hoge kwaliteit
STARK Bobine van hoge kwaliteit
Bobine NGK aan lage prijs
Bobine VALEO aan lage prijs
Bobine TOPRAN aan lage prijs
Bobine ELRING aan lage prijs
Bobine SWAG aan lage prijs

Koop Bobine voor auto goedkoop online

Bobines zijn toestellen die lage spanning omzetten in hoogspanning voor het gebruik van de bougies. Ze worden vervangen na elke 110.000 - 140.000 km.

Belangrijke weetjes over de vervanging van bobines

  1. Een defect aan deze eenheid beïnvloedt de werking van de motor. Deze kan bijvoorbeeld werken met schokken, of traag reageren wanneer het gaspedaal wordt ingedrukt. Het brandstofverbruik neemt toe, terwijl het motorvermogen daalt.
  2. Ongeacht het type component in uw voertuig, moeten alle werken uitgevoerd worden in een servicecentrum: enkel professionals mogen aan het elektrisch systeem van het voertuig werken. Als uw wagen bijvoorbeeld over een enkele bobine beschikt, krijgt u te maken met hoogspanningskabels. Aparte bobines worden rechtstreeks aan de bougies verbonden, maar de ontmanteling vereist een speciale trekker.
  3. Probeer steeds om bobines indien nodig samen met bougies, hoogspanningskabels en een verdelerkap te kopen. Het vervangen van al deze elementen garandeert een stabiele en langdurige werking van het ontstekingssysteem.
  4. Koop en vervang de bougies op tijd om de levensduur van de bobines te verlengen. Controleer regelmatig of de bobines stevig vastgemaakt zijn. Houd de motor in goede staat.

Aanbiedingen Bobine autoonderdelen