Koop Koelmiddeltemperatuursensor van de Motor koelsysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor koelsysteem catalogus

Fabrikant van Koelmiddeltemperatuursensor

BOSCH Koelvloeistof temperatuur sensor van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Koelvloeistof temperatuur sensor van hoge kwaliteit
RIDEX Koelvloeistof temperatuur sensor van hoge kwaliteit
MAPCO Koelvloeistof temperatuur sensor van hoge kwaliteit
STARK Koelvloeistof temperatuur sensor van hoge kwaliteit
Koelmiddeltemperatuursensor VALEO aan lage prijs
Koelmiddeltemperatuursensor TOPRAN aan lage prijs
Koelmiddeltemperatuursensor SWAG aan lage prijs
Koelmiddeltemperatuursensor METZGER aan lage prijs
Koelmiddeltemperatuursensor JP GROUP aan lage prijs

Koop Koelvloeistof temperatuur sensor voor auto goedkoop online

Temperatuursensoren voor de koelvloeistof voorzien de regeleenheid van de motor van de vereiste informatie om de lucht-brandstofmengeling, het ontstekingstijdstip en de snelheid van de krukas aan te passen. De temperatuur wordt weergegeven op het dashboard, zodat de bestuurder geïnformeerd wordt over de kans op oververhitting van de motor. De levensduur van de componenten wordt niet beperkt tot een bepaalde periode.

Belangrijke weetjes over de vervanging van temperatuursensoren voor de koelvloeistof

  1. Symptomen van een defect omvatten een hoger brandstofverbruik, moeilijk starten van de motor, en donkere rook uit de uitlaatpijp. Het waarschuwingslampje dat duidt op een kritieke stijging van de motortemperatuur gaat voortdurend aan. Daarnaast warmt de motor trager op dan gewoonlijk.
  2. Alvorens een defecte component te ontmantelen, moet men de negatieve kabel van de batterij loskoppelen. Alle werken moeten uitgevoerd worden met een volledig afgekoelde motor. Om veiligheidsredenen is het aan te raden om kledij met lange mouwen en werkhandschoenen te dragen.
  3. Om de component te verwijderen en te installeren moet men een sleutel van de juiste grootte gebruiken, zonder extreme kracht uit te oefenen.
  4. Tijdens de vervanging van het toestel moet ook de pakking vervangen worden. Vaak moet deze apart aangekocht worden in een online winkel. Het element is gewoonlijk goedkoop. U kunt ook temperatuursensoren voor de koelvloeistof samen met de pakkingen kopen.
  5. Na de werken is het wenselijk om het systeem aan te vullen met koelvloeistof.
  6. Het gebruik van hoogwaardige koelvloeistof verlengt de feilloze werking van de component. Als de koelvloeistof daarnaast niet vervangen wordt volgens de voorgeschreven planning door de fabrikant van het voertuig, kan het toestel snel vervuild raken.

Aanbiedingen Koelmiddeltemperatuursensor autoonderdelen