Koop Thermostaathuis van de Motor koelsysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor koelsysteem catalogus

Fabrikant van Thermostaathuis

FEBI BILSTEIN Thermostaat van hoge kwaliteit
RIDEX Thermostaat van hoge kwaliteit
MAPCO Thermostaat van hoge kwaliteit
VAICO Thermostaat van hoge kwaliteit
STARK Thermostaat van hoge kwaliteit
Thermostaathuis VALEO aan lage prijs
Thermostaathuis TOPRAN aan lage prijs
Thermostaathuis SWAG aan lage prijs
Thermostaathuis METZGER aan lage prijs
Thermostaathuis JP GROUP aan lage prijs

Koop Thermostaat voor auto goedkoop online

Koelmiddel thermostaten zijn bedoeld om de stroom van de koelvloeistof voor de motor te controleren en in elke modus de optimale temperatuur te behouden tijdens de werking van de motor. De gemiddelde levensduur bedraagt 4 jaar of 100.000 km.

Belangrijke weetjes over de vervanging van koelmiddel thermostaten

  1. Een defect aan de component kan opgemerkt worden door het aflezen van de meter op het dashboard die de temperatuur van de koelvloeistof weergeeft - deze overschrijdt de normale waarde. Daarnaast daalt het vermogen van de motor aanzienlijk. Een defect aan dit onderdeel kan vaak resulteren in overkoeling van de motor. Dit kan opgemerkt worden door een stijging in het brandstofverbruik.
  2. Afhankelijk van of de thermostaat over een behuizing beschikt of niet, omvat de installatie van de component bepaalde bijzonderheden. De component zonder behuizing wordt bijvoorbeeld verbonden aan de leidingen voor de koelvloeistof. De component zonder behuizing wordt op een speciale locatie in het cilinderblok geplaatst.
  3. Als u over bepaalde vaardigheden en de geschikte instrumenten beschikt, kunt u de thermostaat zelf installeren. Hiervoor kunt u een schroevendraaier, ringsleutel en torx met schroefbits nodig hebben. De werken mogen enkel uitgevoerd worden met een afgekoelde motor, anders kunt u brandwonden oplopen. Als u weinig ervaring heeft, is het beter de hulp in te schakelen van specialisten, aangezien onzorgvuldige acties schade aan andere componenten kunnen veroorzaken.
  4. Om de dichtheid van het systeem te garanderen, is het noodzakelijk om een nieuwe afdichting te gebruiken. U kunt koelmiddel thermostaten binnen enkele minuten samen met de afdichtingen kopen in onze online winkel. We verkopen componenten aan gematigde prijzen, en houden regelmatig promoties, zodat het onderhoud van uw wagen goedkoop blijft.
  5. Als de koelvloeistof langer gebruikt wordt dan aanbevolen, moet deze ook vervangen worden. Het onderhoud van het koelsysteem volgens de voorgeschreven planning helpt het risico op vroegtijdige defecten aan niet enkel de thermostaat, maar ook andere elementen verlagen.

Aanbiedingen Thermostaathuis autoonderdelen