Koop Koelvloeistof reservoir, Expansiereservoir van de Motor koelsysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor koelsysteem catalogus

Fabrikant van Expansietank

FEBI BILSTEIN Expansietank van hoge kwaliteit
RIDEX Expansietank van hoge kwaliteit
VAICO Expansietank van hoge kwaliteit
STARK Expansietank van hoge kwaliteit
TOPRAN Expansietank van hoge kwaliteit
Koelvloeistof reservoir SWAG aan lage prijs
Koelvloeistof reservoir METZGER aan lage prijs
Koelvloeistof reservoir JP GROUP aan lage prijs
Koelvloeistof reservoir HELLA aan lage prijs
Koelvloeistof reservoir PRASCO aan lage prijs

Koop Koelvloeistof reservoir voor auto goedkoop online

Het koelvloeistofexpansiereservoir compenseert wijzigingen in het volume van de koelvloeistof, veroorzaakt door hoge temperaturen. De levensduur van dit auto-onderdeel is niet beperkt.

Belangrijke weetjes over de vervanging van het koelvloeistofexpansiereservoir

  1. Een defect aan deze component kan opgemerkt worden door een hoger verbruik van koelmiddel, de geur ervan in de passagiersruimte, en witte rook vanonder de motorkap. Daarnaast licht er een waarschuwingslampje op het dashboard op, dat een kritiek hoge temperatuur van de koelvloeistof en het risico op oververhitting van de motor aangeeft. Men kan tijdens een inspectie ook sporen van koelvloeistof aantreffen op het expansiereservoir.
  2. In de meeste gevallen kunt u de component gemakkelijk zelf vervangen. Om een defect auto-onderdeel te verwijderen, heeft u mogelijk sleutels, schroevendraaiers, tangen en ander gereedschap nodig, afhankelijk van het ontwerp van het voertuig.
  3. Voor een efficiënte reparatie is het aan te raden om een koelvloeistofexpansiereservoir samen met bevestigingen te kopen, en deze gelijktijdig te installeren. Aan het eind van de procedure moet het expansiereservoir tot het vereiste niveau aangevuld worden met koelvloeistof.
  4. Deze component gaat langer mee als u kwalitatieve koelvloeistof gebruikt, aanbevolen door de fabrikant. In onze online winkel vindt u een ruime keuze aan goedkope auto-onderdelen en chemicaliën van vertrouwde fabrikanten.

Aanbiedingen Expansiereservoir autoonderdelen