Koop Radiateur van de Motor koelsysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor koelsysteem catalogus

Fabrikant van Radiateur

FEBI BILSTEIN Radiator van hoge kwaliteit
RIDEX Radiator van hoge kwaliteit
VAICO Radiator van hoge kwaliteit
STARK Radiator van hoge kwaliteit
VAN WEZEL Radiator van hoge kwaliteit
Radiateur VALEO aan lage prijs
Radiateur TOPRAN aan lage prijs
Radiateur JP GROUP aan lage prijs
Radiateur HELLA aan lage prijs
Radiateur TYC aan lage prijs

Koop Radiator voor auto goedkoop online

Motorkoeling radiatoren zorgen ervoor dat de warmte van het antivriesmiddel dat erin circuleert door de luchtverplaatsing wordt afgevoerd. Hierdoor wordt het oververhitten van de motor voorkomen. De gebruiksduur van de warmtewisselaar is niet vastomlijnd.

Wat u over de vervanging van de motorkoeling radiator moet weten

  1. Het defect raken van het onderdeel kan leiden tot lekkage van de werkende vloeistof. Er kunnen sporen van het onderdeel onder het voertuig worden aangetroffen. Daarnaast gaat een verminderde dichtheid veelal samen met een typische geur in de passagiersruimte. De ontoereikende conditie van het mechanisme vergroot de kans op het oververhit raken van de motor. Wanneer dit het geval is, zal het desbetreffende waarschuwingslampje op het dashboard aangaan.
  2. Hoewel deze auto-onderdelen kunnen worden vervangen met behulp van steeksleutels, schroevendraaiers, tangen en andere standaard gereedschappen, is het verstandig om u te op te nemen met specialisten van een reparatiewerkplaats. De kans op schade aan andere apparaten is groot. Daarnaast is het demonteren een arbeidsintensieve aangelegenheid.
  3. Tijdens de montage van nieuwe onderdelen dient de dichtheid van alle aansluitingen en de integriteit van de slangen te worden nagegaan. Een beschadigd onderdeel dient te worden vervangen door een nieuw exemplaar. U kunt bij ons online motorkoeling radiatoren aanschaffen, evenals verbindingsleidingen, flenzen en overige onderdelen. Onze bescheiden prijzen en regelmatige aanbiedingen zullen u helpen om de kosten voor het onderhoud van uw voertuig te reduceren.
  4. Na het installeren van het onderdeel is het aan te bevelen om het systeem opnieuw te voorzien van een antivriesmiddel. Vervolgens moet dit op gezette tijden worden vervangen. De intervallen worden door de autoproducent gespecificeerd.
  5. De warmtewisselaar kan langer meegaan door de toepassing van een hoge kwaliteit werkvloeistof. U kunt tevens een vloeistof met speciale toevoegingen kopen, zoals roestwerende middelen. Bij de keuze van chemische producten voor auto's dient u de aanwijzingen van de autoproducent op te volgen.

Aanbiedingen Radiateur autoonderdelen