Koop Pollenfilter, Cabine filter, Interieurluchtfilter van de Filter in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Fabrikant van Interieurluchtfilter

BOSCH Cabine filter van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Cabine filter van hoge kwaliteit
RIDEX Cabine filter van hoge kwaliteit
MAPCO Cabine filter van hoge kwaliteit
VAICO Cabine filter van hoge kwaliteit
Pollenfilter STARK aan lage prijs
Pollenfilter MANN-FILTER aan lage prijs
Pollenfilter VALEO aan lage prijs
Pollenfilter TOPRAN aan lage prijs
Pollenfilter SWAG aan lage prijs

Koop Interieurfilter voor auto goedkoop online

Interieurfilters dienen voor de reiniging van de lucht die in het interieur van het voertuig binnenkomen. Het vangt stof, producten van brandstof- en olieverbranding op, neutraliseert schadelijke micro-organismen en allergenen, en chemische stoffen. De filters dienen elke zes maanden te worden vervangen, gewoonlijk vroeg in het voorjaar en het najaar, of na 15.000 - 20.000 kilometer.

Wat u over de vervanging van het interieurfilter moet weten

  1. De eerste tekenen van het dichtslibben van onderdelen zijn een onaangename geur in het passagiersgedeelte. Daarnaast veroorzaakt de vervuiling van het filterelement een verstoorde luchtcirculatie, waardoor de ruiten kunnen beslaan. Wanneer de integriteit van het component wordt aangetast, kan er zich stof op het dashboard en andere interieurelementen ophopen en kan er een donkere aanslag op de ruiten ontstaan.
  2. De installatieprocedure voor nieuwe auto-onderdelen is afhankelijk van hun plaats: een aantal onderdelen moet vanuit de motorruimte worden bereikt, andere - vanuit de passagiersruimte. Bij bepaalde auto's bestaat een filterelement uit een afzonderlijke eenheid met de behuizing. Bij andere voertuigen hoeft wellicht alleen het filterpatroon te worden vervangen. In dat geval moet de behuizing worden gestofzuigd.
  3. U kunt dit component probleemloos zelf monteren. Het is belangrijk om het auto-onderdeel in de juiste positie te installeren. Dit vereist het uitlijnen van de pijl op het filterpatroon in de richting van de binnenkomende luchtstroom in het voertuig.
  4. Bij de vervanging van dit auto-onderdeel is het verstandig om de ventilatiekanalen met lucht door te blazen: hierin kan zich ook stof ophopen.
  5. Uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit kunnen de lucht die in het voertuig komt langdurig en effectief reinigen. Om die reden adviseren wij u om interieurfilters in onze webshop te kopen. Voor het verlengen van de levensduur van het component kunt u deze ook zo nu en dan met perslucht schoonmaken of het stof eruit schudden. Het wassen van het onderdeel wordt afgeraden. Deze ingreep is niet efficiënt en niet zinvol, omdat de nieuwe onderdelen in onze catalogus goedkoop zijn.

Aanbiedingen Pollenfilter autoonderdelen