Koop Brandstoffilter van de Filter in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Fabrikant van Brandstoffilter

BOSCH Brandstoffilter diesel van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Brandstoffilter diesel van hoge kwaliteit
RIDEX Brandstoffilter diesel van hoge kwaliteit
MAPCO Brandstoffilter diesel van hoge kwaliteit
VAICO Brandstoffilter diesel van hoge kwaliteit
Brandstoffilter STARK diesel en benzine aan lage prijs
Brandstoffilter MANN-FILTER diesel en benzine aan lage prijs
Brandstoffilter VALEO diesel en benzine aan lage prijs
Brandstoffilter TOPRAN diesel en benzine aan lage prijs
Brandstoffilter ELRING diesel en benzine aan lage prijs

Koop Brandstoffilter diesel en benzine voor auto goedkoop online

Brandstoffilters kunnen de fijnste deeltjes in de brandstof opvangen, zodat een snelle slijtage van de injectoren en de pomp vermeden wordt. De levensduur van de componenten hangt af van het soort brandstof. De efficiënte reiniging van diesel is bijvoorbeeld mogelijk binnen 20.000–30.000 km, grof filteren van benzine tussen 60.000–80.000 km, en fijn filteren binnen 20.000–30.000 km.

Belangrijke weetjes over de vervanging van brandstoffilters

  1. Een achteruitgang in brandstofefficiëntie is het voornaamste symptoom van een defect. Daarnaast draait de motor niet met vol vermogen, vooral tijdens het versnellen en omhoog rijden. Daarnaast kunnen er vreemde geluiden opgemerkt worden van de pomp.
  2. De vervanging van de component dient toevertrouwd te worden aan specialisten in een servicecentrum. Dit is een brandgevaarlijke procedure, die bovendien extreme nauwkeurigheid vereist tijdens de werken.
  3. Alvorens een brandstoffilter te kopen in onze online winkel, moet u de staat van de verbindingen en slangen controleren. Bestel indien nodig ook nieuwe componenten. In dit geval wordt de levering van al het nodige voor de reparatie goedkoper.
  4. Om de levensduur van een brandstoffilter te verlengen, mag u enkel gebruik maken van kwalitatieve brandstof. Als u gebruik maakt van een jerrycan, moet u er ook voor zorgen dat deze proper is. Elk vreemd deeltje in het systeem kan een snellere slijtage van de componenten veroorzaken.

Aanbiedingen Brandstoffilter autoonderdelen