Koop Filter droger van de Filter in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Fabrikant van Filter droger

FEBI BILSTEIN Filter droger van hoge kwaliteit
RIDEX Filter droger van hoge kwaliteit
STARK Filter droger van hoge kwaliteit
VAN WEZEL Filter droger van hoge kwaliteit
VALEO Filter droger van hoge kwaliteit
Filter droger TOPRAN aan lage prijs
Filter droger SWAG aan lage prijs
Filter droger JP GROUP aan lage prijs
Filter droger HELLA aan lage prijs
Filter droger DENSO aan lage prijs

Koop Filter droger voor auto goedkoop online

Filterdrogers voor de airconditioning zijn onderdelen van de airconditioning bedoeld om vocht en vervuiling uit de eenheid te verwijderen. Ze voorkomen de vorming van zuren en alkaliën, wat de levensduur van het onderdeel verlengt. De componenten moeten vervangen worden wanneer er drukontlading in het systeem optreedt, of wanneer de compressor breekt.

Belangrijke weetjes over filterdrogers voor de airconditioning

  1. Symptomen van defecten aan filterdrogers voor de airconditioning zijn een minder efficiënte werking van de airconditioning, regelmatig deactiveren van de compressor, of bevriezing van de uitgaande slangen.
  2. Het is aan te raden om een garage te contacteren om dit onderdeel te vervangen. De werken omvatten de afvoer van koelvloeistof. Na de vervanging moet de airconditioning gevuld worden. Deze operatie mag enkel in een gespecialiseerd centrum plaatsvinden.
  3. Wanneer u een filterdroger voor de airconditioning koopt, bestelt u best ook nieuwe O-ringen. Door deze componenten gelijktijdig te installeren, bespaart u op de levering en de onderhoudskosten. In de catalogus van onze online winkel vindt u een ruime keuze aan componenten voor airconditioning in auto's. We houden vaak promoties zodat u deze aan de beste prijs kunt kopen.
  4. Om vroegtijdige defecten aan de component te vermijden, is het van belang om de integriteit van de behuizingen en slangen, en de luchtdichtheid van de verbindingen van de airconditioning in het oog te houden. Gebruik additieven en afdichtmiddelen enkel zoals voorgeschreven. Vervang de compressor op tijd.

Aanbiedingen Filter droger autoonderdelen