Koop Lambda sensor, Lambdasonde sensor van de Uitlaatsysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Uitlaatsysteem catalogus

Uitlaatsysteem meest verkochte reserveonderdelen
Originele Lambdasonde voor auto

Fabrikant van Lambdasonde

BOSCH Lambdasonde van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Lambdasonde van hoge kwaliteit
RIDEX Lambdasonde van hoge kwaliteit
STARK Lambdasonde van hoge kwaliteit
NGK Lambdasonde van hoge kwaliteit
Lambda sensor TOPRAN aan lage prijs
Lambda sensor SWAG aan lage prijs
Lambda sensor METZGER aan lage prijs
Lambda sensor JP GROUP aan lage prijs
Lambda sensor JOHNS aan lage prijs

Koop Lambda sensor voor auto goedkoop online

Lambdasondes worden gebruikt om de hoeveelheid zuurstof in de uitlaatgassen te meten. Ze verzenden deze informatie aan de regeleenheid van de motor om de brandstoftoevoer aan te passen. De gemiddelde levensduur van de componenten bedraagt 80.000 tot 100.000 km.

Belangrijke weetjes over de vervanging van lambdasondes

  1. Defecten aan de component worden opgemerkt door een afname van het motorvermogen, onstabiel stationair draaien, en een hoger brandstofverbruik. Ook het waarschuwingslampje Check Engine op het dashboard licht op. Tijdens het versnellen kan het voertuig schokken.
  2. Alvorens een lambdasonde te bestellen in onze online winkel, dient u een servicecentrum te bezoeken voor een diagnose en een beslissing te nemen over de noodzaak om de component te vervangen.
  3. Het ontmantelen van het oude, en de installatie van het nieuwe apparaat moet uitgevoerd worden in een servicecentrum. In sommige gevallen kan het ontmantelen moeilijk worden door corrosie van de verbindingen. Een nieuwe component moet geïnstalleerd worden met behulp van een momentsleutel, waarbij het aandraaimoment gevolgd moet worden dat opgegeven wordt door de fabrikant.
  4. Door het gebruik van kwalitatieve brandstof kunt u een versnelde slijtage van de component vermijden. Het gebruik van ondermaatse brandstof resulteert in vorming van afzetting op het oppervlak van de sensor.

Aanbiedingen Lambdasonde sensor autoonderdelen