Koop Einddemper, Geluiddemper van de Uitlaatsysteem in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Uitlaatsysteem catalogus

Uitlaatsysteem meest verkochte reserveonderdelen
Originele Einddemper sport en universeel voor auto

Fabrikant van Einddemper

MAPCO Einddemper sport en universeel van hoge kwaliteit
JP GROUP Einddemper sport en universeel van hoge kwaliteit
BLUE PRINT Einddemper sport en universeel van hoge kwaliteit
MAGNETI MARELLI Einddemper sport en universeel van hoge kwaliteit
BOSAL Einddemper sport en universeel van hoge kwaliteit
Einddemper HJS universeel en sport aan lage prijs
Einddemper AKS DASIS universeel en sport aan lage prijs
Einddemper WALKER universeel en sport aan lage prijs
Einddemper VEGAZ universeel en sport aan lage prijs
Einddemper BUGIAD universeel en sport aan lage prijs

Koop Einddemper universeel en sport voor auto goedkoop online

De einddemper verlaagt geluid wanneer de uitlaatgassen door het uitlaatsysteem stromen, en draagt bij aan de koeling ervan. De levensduur van het onderdeel wordt bepaald door het materiaal waaruit het is gemaakt. Onderdelen van staal gaan ongeveer 1 tot 3 jaar mee, onderdelen van gealuminiseerd staal van 3 tot 6 jaar, en onderdelen van roestvrij staal tot 10 jaar.

Belangrijke weetjes over de vervanging van een einddemper

  1. Symptomen van problemen aan de einddemper zijn geuren in de passagiersruimte, de motor die meer geluid maakt dan gewoonlijk, een hoger brandstofverbruik, een lager motorvermogen, lagere versnellingsdynamica, en oververhitting van de motor na een korte gebruiksperiode.
  2. U kunt het onderdeel zelf vervangen als het verbonden is met flenzen of uitlaatklemmen. Het voertuig moet over een inspectieput geplaatst worden, of op een hefbrug of een voertuiglift. U moet ook een penetrerend middel voorbereiden, aangezien dit verroeste verbindingen helpt loskoppelen. Daarnaast is het noodzakelijk om een pasta voor de uitlaatmontage aan te brengen op de verbindingen.
  3. Het is aan te raden om een garage te bezoeken als men moet lassen om het uitlaatsysteem te installeren.
  4. Om de betrouwbare werking van het uitlaatsysteem te garanderen, raden we aan om de einddemper samen met nieuwe moeren, klemmen en pakkingen te kopen. In onze online winkel kunt u al deze componenten aankopen aan een betaalbare prijs.
  5. De levensduur van het onderdeel hangt af van de juiste werking van de motor en aangrenzende systemen. Storingen in de vorming van de lucht-brandstofmengeling zorgen ervoor dat er brandstof in het uitlaatsysteem kan verbranden, wat resulteert in schade aan het systeem. De einddemper kan ook gemakkelijk beschadigd worden tijdens het rijden over slecht wegdek. Het is vooral van belang om diepe plassen te vermijden, aangezien koud water ervoor kan zorgen dat de componenten barsten. De einddemper is soms bedekt met een speciaal hittebestendig enamel om het tegen corrosie te beschermen.

Aanbiedingen Geluiddemper autoonderdelen