Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3
Rexbo Service:
  • Betaalmethode
  • Levering
  • Privacybeleid
  • Order annuleren
  • Omruilen
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Over ons
rexbo.nl biedt u de volgende betaal methodes aan.

Creditcard:
Nadat u een creditcard als betaalmethode kiest, klikt u op «kopen». Hierna wordt u doorgestuurd naar een beveiligde pagina waar u uw creditcard type kan selecteren. Tot slot moet u de juiste creditcardgegevens in te voeren en de betaling bevestigen. Ditt kort kommer att debiteras efter din beställning har slutförts.

PayPal:
Nadat u de bestelling heeft geplaatst, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-pagina. Gelieve, in te loggen en de betaling af te handelen. Om ter plaatse te betalen door middel van PayPal moet u een PayPal-rekening hebben. Er zijn geen aanvullende tarieven.

Bank overschrijvingen:
Maak het totaal te betalen bedrag over naar het aangegeven bankrekeningnummer. Zorg ervoor dat u uw klantnummer en het referentienummer, dat u per e-mail ontvangt invoert.
De bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling verzonden. Houd in gedachten dat een bankoverschrijving 3 werkdagen duurt, wat vertragingen bij de verzending veroorzaakt. In het geval dat wij geen betaling op onze bankrekening ontvangen binnen 14 werkdagen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

iDEAL (alleen in Nederland):
Geeft de klant aan dat hij met iDEAL wil betalen: de klant klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert zijn bank. Vervolgens wordt de klant doorgeleid naar de internetbankierafdeling van zijn bank, waar na inloggen de betaalopdracht klaarstaat. Hier autoriseert de klant zijn betaling op de voor hem gebruikelijke manier. Het bedrag wordt van zijn betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald (of betaald zal worden).

Betalen per factuur (alleen in Nederland):
U kunt vanaf heden ook bij ons op factuur betalen via Klarna. Als u via Klarna betaalt, dan hoeft u niet ons uw bank gegevens te verstrekken en betaalt u voor de bestelling bij ontvangst. Het is niet mogelijk om het factuur-adres anders dan het bezorg-adres te laten zijn.
Met Klarna ontvangt u eerst uw bestelling, waarna u vervolgens binnen 14 dagen kunt betalen.
Klarna beheert het betaalverkeer, deelt noodzakelijke gegevens met andere bedrijven voor statistische of rapportage doeleinden, en controleert de opgegeven klantgegevens. Als blijkt dat de klant uiteindelijk niet via Klarna kan betalen, dan behoudt Klarna AB het recht om de Klarna betaling te annuleren en alternatieve betaalmethoden voor te stellen. Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derde voor promotionele doeleinden.