Betalingsmogelijkheden

Vanzelfsprekend gebeurt de versturing van gegevens bij alle betaal processen over een versleutelde SSL-verbindung, zodat deze gegevens niet door onbevoegde derden bekeken kunnen worden.

iDEAL

Na de bevestiging van uw bestelling word u doorgestuurd naar uw internetbankieromgeving, waar de betaling kan worden uitgevoerd. U hebt een online rekening en uw PIN en TAN nodig.

Uw artikelen worden zo snel mogelijk verstuurd.

PayPal

Aan het einde van uw bestelling, wordt u verdergeleid naar PayPal.nl. Daar kunt u de betaling uitvoeren met uw PayPal account.

Na uw betaling worden de artikelen zo snel mogelijk verstuurd.

Wat is PayPal?

Voorafbetaling

U schrijft het rekeningsbedrag over met vermelding van het bestelnumer op onze bankrekening.

De benodigde betaalinformatie ontvangt u na de bestelling in een email. Bovendien zijn onze bankgegevens te raadplegen in de sectie Impressum.

Als we binnen de 10 dagen na uw bestelling de betaling ontvangen, wordt uw bestelling verzonden.

Verzending onder rembours

Verzendingen onder rembours met DPD (geen expres) zijn enkel mogelijk naar Nederland, België en Luxemburg. Er zijn bijkomstige rembourskosten van 16,00 € te betalen.

Verzendingen onder rembours met DHL zijn enkel mogelijk naar Duitsland en Oostenrijk. Er zijn bijkomstige rembourskosten van 5,50 € te betalen. Bovendien rekent DHL kosten aan bij aflevering van de zending: Duitsland 2,00 €; Oostenrijk 9,70 €. Deze kosten zijn bovenop het totale bedrag van de rekening.

Uw artikelen worden zo snel mogelijk verstuurd.

Creditcard

Wij accepteren Visa en Mastercard. Belangrijk: Naam en adres moeten identisch zijn aan de naam en het adres van de creditkaartbezitter. Anders kan de bestelling niet verwerkt worden. Uw creditcard conto wordt belast bij de beeindiging van de bestelling.

Na een succesvolle transfer worden uw artikelen zo snel mogelijk verstuurd.

Hoe verloopt een betaling per creditcard?

SOFORT Überweisung

Aan het einde van uw bestelling, wordt u verdergeleid naar Sofort.com. Daar kunt u de betaling uitvoeren met uw online bankrekening, PIN en TAN.

Uw artikelen worden zo snel mogelijk verstuurd.

Wat is SOFORT Banking?