Koop Wielschroef van de Draagarmen & ophanging in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Draagarmen & ophanging catalogus

Draagarmen & ophanging meest verkochte reserveonderdelen
Originele Wielbouten en wielmoeren voor auto

Fabrikant van Wielschroef

FEBI BILSTEIN Wielbouten en wielmoeren van hoge kwaliteit
MAPCO Wielbouten en wielmoeren van hoge kwaliteit
VAICO Wielbouten en wielmoeren van hoge kwaliteit
TOPRAN Wielbouten en wielmoeren van hoge kwaliteit
SWAG Wielbouten en wielmoeren van hoge kwaliteit
Wielschroef METZGER aan lage prijs
Wielschroef JP GROUP aan lage prijs
Wielschroef LEMFÖRDER aan lage prijs
Wielschroef DIEDERICHS aan lage prijs
Wielschroef SASIC aan lage prijs

Koop Wielbouten en wielmoeren voor auto goedkoop online

Wielbouten en -moeren zijn bedoeld om de wielen aan de naven vast te maken. De bevestigingsmiddelen hebben geen vastgestelde gebruiksduur.

Wat u over de vervanging van wielbouten en -moeren moet weten

  1. Als de bevestigingsmiddelen stuk gaan, zit het wiel niet meer stevig vast, wat tot een vrije speling leidt. Het is zelfs mogelijk dat het wiel tijdens het rijden losraakt. De slechte conditie van de bevestigingen blijkt uit het afwijken van de auto van de gewenste rijrichting en uit de trillingen in de ophanging. Ook tijdens periodieke inspecties kunnen gebreken worden vastgesteld.
  2. Deze onderdelen kunnen met een momentsleutel zelf worden vervangen. Respecteer de door de autofabrikant aangegeven aanhaalmomenten nauwgezet. U mag geen slagmoersleutel gebruiken, omdat de kans op het te strak aandraaien van de bevestigingsmiddelen groot is.
  3. Indien deze bevestigingsonderdelen gecorrodeerd zijn, kunnen ze meestal moeilijk worden verwijderd. Dan is het verstandig om er een speciaal smeervet op te smeren en dit er gedurende de door de producent van het middel voorgeschreven tijd op te laten zitten. Meestal kan het onderdeel na deze bewerking makkelijk met behulp van een wielsleutel van het juiste formaat worden verwijderd.
  4. Het plaatsen van geflensde onderdelen kent een aantal bijzonderheden. Met name bij het installeren moet er tussen de ring en het zeskantig element wat smeermiddel worden aangebracht. Hierbij mag er geen vet op het deel van de ring dat contact maakt met de wielvelg terechtkomen.
  5. In principe geldt dat in geval van een defect van maar één element, het niet nodig is om de overige elementen te vervangen als er geen spanen, scheuren en roest op het oppervlak zitten. Het verhelpen van problemen is dus niet duur. Het vervangen als set gebeurt veelal bij het tunen van voertuigen. In onze webshop koopt u wielbouten en -moeren van bekende merken. Specificeer bij het online plaatsen van uw bestelling het merk en model van uw voertuig, zodat onze specialisten van de klantenservice u kunnen helpen bij de aankoop van de producten die beslist overeenstemmen met alle technische kenmerken van uw voertuig.
  6. Indien een van de bevestigingen is verloren, aarzel dan niet om een nieuwe te kopen. Deze kan apart en tegen een geringe prijs worden aangeschaft. Als er minder wielbouten en -moeren zijn dan vereist, staan ze bloot aan een te grote mechanische belasting en gaan ze sneller stuk.

Aanbiedingen Wielschroef autoonderdelen