Koop Draagarm wielophanging van de Draagarmen & ophanging in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Draagarmen & ophanging catalogus

Draagarmen & ophanging meest verkochte reserveonderdelen
Originele Draagarm links en rechts voor auto

Fabrikant van Draagarm wielophanging

FEBI BILSTEIN Draagarm links en rechts van hoge kwaliteit
A.B.S. Draagarm links en rechts van hoge kwaliteit
RIDEX Draagarm links en rechts van hoge kwaliteit
MAPCO Draagarm links en rechts van hoge kwaliteit
VAICO Draagarm links en rechts van hoge kwaliteit
Draagarm wielophanging SKF achter en vóór aan lage prijs
Draagarm wielophanging STARK achter en vóór aan lage prijs
Draagarm wielophanging MONROE achter en vóór aan lage prijs
Draagarm wielophanging TRW achter en vóór aan lage prijs
Draagarm wielophanging TOPRAN achter en vóór aan lage prijs

Koop Draagarm achter en vóór voor auto goedkoop online

De ophangingsarmen verzekeren de correcte positie van de wielen in relatie tot de carrosserie van de auto. Met deze onderdelen worden andere ophangingselementen met de carrosserie of het frame verbonden. Ze zorgen ervoor dat het wiel verticaal beweegt ten opzichte van de carrosserie. Deze onderdelen vangen voor een deel de schommelingen op die het gevolg zijn van het rijden over oneffenheden. De gemiddelde gebruiksduur van deze onderdelen bedraagt circa 60.000 - 80.000 km.

Wat u over de vervanging van ophangingsarmen moet weten

  1. Defecten van onderdelen komen vaak tot uiting in kloppende en krassende geluiden vanaf de onderkant van het voertuig, in het bijzonder tijdens een verticale beweging van de carrosserie. Tijdens het rijden trekt het voertuig soms naar één kant. Daarnaast worden de wielen verkeerd uitgelijnd, hetgeen kan worden waargenomen door trillingen bij het rijden en een ongelijke slijtage van de banden. De stuurbaarheid en wendbaarheid nemen af.
  2. De vervangende procedure verschilt per type onderdeel. Deze auto-onderdelen beschikken gewoonlijk over twee, drie en vier bevestigingspunten. Daarnaast is het mogelijk om ze via bussen of kogelgewrichten te verbinden met andere componenten van de ophanging, hetgeen ook bepalend is voor de procedure.
  3. Het advies is om deze auto-onderdelen te laten vervangen door een onderhoudsbedrijf. U heeft hiervoor een hefbrug of krik nodig. Voor het in- en uitdrukken van bussen en kogelgewrichten is speciaal gereedschap nodig. Daarnaast moeten de wielen na montage van nieuwe onderdelen worden uitgelijnd, waarvoor een speciaal platform nodig is.
  4. De onderdelen dienen altijd gelijktijdig met de bussen en kogelgewrichten te worden vervangen. Tevens is het verstandig om nieuwe bouten te gebruiken.
  5. Voor een langere gebruiksduur van de onderdelen dient u voorzichtig te rijden en af te remmen voor kuilen of andere obstakels. Het voertuig niet te zwaar belasten. Koop ophangingsarmen in onze webshop: wij garanderen u de superieure kwaliteit van alle auto-onderdelen met een lange garantie. Let op: indien correct gebruikt, kunnen ook goedkope reserveonderdelen jarenlang goed blijven functioneren.

Aanbiedingen Draagarm wielophanging autoonderdelen