Koop Koppelstang, Stabilisatorkoppelstang van de Draagarmen & ophanging in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Draagarmen & ophanging catalogus

Draagarmen & ophanging meest verkochte reserveonderdelen
Originele Stabilisatorstang achter en vóór voor auto

Fabrikant van Stabilisatorstang

FEBI BILSTEIN Stabilisatorstang vóór links van hoge kwaliteit
A.B.S. Stabilisatorstang vóór links van hoge kwaliteit
RIDEX Stabilisatorstang vóór links van hoge kwaliteit
MAPCO Stabilisatorstang vóór links van hoge kwaliteit
VAICO Stabilisatorstang vóór links van hoge kwaliteit
Koppelstang SKF vóór rechts aan lage prijs
Koppelstang STARK vóór rechts aan lage prijs
Koppelstang MONROE vóór rechts aan lage prijs
Koppelstang TRW vóór rechts aan lage prijs
Koppelstang TOPRAN vóór rechts aan lage prijs

Koop Koppelstang achter en vóór voor auto goedkoop online

Stabilisator verbindingen zijn onderdelen van de ophanging die ervoor zorgen dat het voertuig wendbaar, stabiel en bestuurbaar is. Ze verzekeren een flexibele verbinding van de stabilisatorstang met de fusee of wielnaaf. Ze laten een beperkte beweeglijkheid van de koppelingselementen toe en hebben een dempende werking. Deze auto-onderdelen dienen elke 30.000 - 50.000 km te worden vervangen.

Wat u over de vervanging van stabilisator verbindingen moet weten

  1. Gebrekkige werking van de onderdelen heeft met name gevolgen voor de wegligging van het voertuig: het kan naar één kant trekken of bij het nemen van bochten minder stabiel zijn. Tijdens het manoeuvreren en remmen zwenkt de carrosserie van het voertuig overdreven. Als er met de wagen over een oneffen ondergrond wordt gereden, dan is er een kloppend geluid vanuit de ophanging hoorbaar.
  2. Het vervangen van deze onderdelen kunt u het beste laten doen bij een reparatiebedrijf: de werkzaamheden zijn vrij arbeidsintensief en het voertuig moet op een autobrug of boven een inspectieput worden neergezet.
  3. Tevens luidt het advies om de stabilisator bussen te vervangen waarmee deze aan de onderkant of het frame van het voertuig worden bevestigd. Evenals de verbindingen functioneren ze onder zware omstandigheden en staan ze bloot aan constante vibrerende belastingen en corrosieve omgevingsinvloeden.
  4. Deze auto-onderdelen dienen paarsgewijs per as te worden vervangen. Bespaar op de aankoop ervan door uw stabilisator verbindingen in onze webshop te bestellen. Voordelige prijzen, talrijke aanbiedingen en de mogelijkheid tot gratis bezorging maken het mogelijk om uw voertuig duurzamer en goedkoper te onderhouden.
  5. De gebruiksduur van de onderdelen is voor een groot deel afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van het voertuig. Voorkom dat ze vroegtijdig moeten worden vervangen, rij veilig en voorzichtig, rem bij het passeren van oneffenheden en kuilen in het wegdek en belast de bagageruimte niet te zwaar. Schaf uitsluitend hoogwaardige onderdelen aan en laat de installatie ervan over aan professionals.

Aanbiedingen Stabilisatorkoppelstang autoonderdelen