Koop Fuseekogel van de Draagarmen & ophanging in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Draagarmen & ophanging catalogus

Draagarmen & ophanging meest verkochte reserveonderdelen
Originele Fuseekogel voor auto

Fabrikant van Fuseekogel

FEBI BILSTEIN Fuseekogel van hoge kwaliteit
A.B.S. Fuseekogel van hoge kwaliteit
RIDEX Fuseekogel van hoge kwaliteit
MAPCO Fuseekogel van hoge kwaliteit
VAICO Fuseekogel van hoge kwaliteit
Fuseekogel SKF aan lage prijs
Fuseekogel STARK aan lage prijs
Fuseekogel MONROE aan lage prijs
Fuseekogel TRW aan lage prijs
Fuseekogel TOPRAN aan lage prijs

Koop Fuseekogel voor auto goedkoop online

Kogelgewrichten zorgen voor een verbinding tussen de ophangingsarmen en de naven van de aangedreven wielen, zodat deze zich in verticale richting kunnen bewegen terwijl een vaste positie in het horizontale stand behouden blijft. Doorgaans is de gebruiksduur van deze onderdelen 90.000 tot 100.000 km. Dit is echter grotendeels afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de auto. De conditie van de onderdelen dient altijd voor lange ritten te worden gecheckt.

Wat u over de vervanging van de kogelgewrichten moet weten

  1. Defecte kogelgewrichten komen tot uiting in geluiden in de ophanging als er met het voertuig op een slecht wegdek wordt gereden en als er sprake is van ongelijke bandenslijtage. Daarnaast kost het draaien van het stuur veel moeite.
  2. De onderdelen kunnen het beste bij een onderhoudsbedrijf worden vervangen, aangezien de wielen na montage moeten worden uitgelijnd. Voor het vervangen zijn een hefwerktuig en een speciale trekker nodig. Met deze apparatuur is het mogelijk om de auto-onderdelen snel en veilig te demonteren. Het is niet verstandig om hiervoor bepaalde middelen, zoals een voorhamer, te gebruiken. Immers, zware schokkende belastingen zijn nadelig voor de onderdelen van het onderstel en verkorten de levensduur ervan.
  3. Indien de componenten een integraal onderdeel van de arm vormen, dient u een assemblage te kopen.
  4. Deze auto-onderdelen dienen per as en per as te worden vervangen, ook al is er maar één defect vastgesteld. Het aantal onderdelen per zijde is afhankelijk van het type voertuig. In onze webshop kunt u voordelig en snel kogelgewricht sets kopen, die tevens bevestigingsmaterialen bevatten.
  5. Om de gebruiksduur van de onderdelen te verlengen, dient het risico van schokken te worden beperkt. Hiervoor is het bijvoorbeeld verstandig om af te remmen alvorens over eventuele obstakels op de weg te rijden.
  6. Het advies luidt om de integriteit van de stofhoezen regelmatig te checken. De slechte conditie van de hoezen veroorzaakt blootstelling aan vocht en vuil, waardoor ze sneller slijten.

Aanbiedingen Fuseekogel autoonderdelen