Koop Draagarmlager, Draagarmlager houder, Draagarm reactiearm lager van de Draagarmen & ophanging in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Draagarmen & ophanging catalogus

Draagarmen & ophanging meest verkochte reserveonderdelen
Originele Draagarmrubbers voor auto

Fabrikant van Draagarm reactiearm lager

FEBI BILSTEIN Draagarmlager houder van hoge kwaliteit
A.B.S. Draagarmlager houder van hoge kwaliteit
RIDEX Draagarmlager houder van hoge kwaliteit
MAPCO Draagarmlager houder van hoge kwaliteit
VAICO Draagarmlager houder van hoge kwaliteit
Draagarmlager SKF aan lage prijs
Draagarmlager STARK aan lage prijs
Draagarmlager MONROE aan lage prijs
Draagarmlager TRW aan lage prijs
Draagarmlager TOPRAN aan lage prijs

Koop Draagarmrubbers voor auto goedkoop online

Draagarmbussen zijn elementen van de ophanging die een elastische verbinding garanderen van componenten in het onderstel. Ze zijn bedoeld om vibraties te dempen die optreden in de ophanging tijdens het rijden. Ze moeten gemiddeld elke 50.000 tot 70.000 km vervangen worden.

Belangrijke weetjes over draagarmbussen

  1. Slijtage van de componenten beïnvloedt de bestuurbaarheid van het voertuig. Als u merkt dat uw voertuig trager dan gewoonlijk op stuurbewegingen reageert, inspecteer de componenten dan: scheuren en barsten op hun oppervlak duiden erop dat ze vervangen moeten worden. Daarnaast beïnvloeden defecte componenten gewoonlijk de uitlijning van de wielen, wat naast andere effecten ook resulteert in een oneven slijtage van de banden. Het voertuig kan tijdens het rijden naar een kant trekken.
  2. De vervanging van de elementen moet gebeuren in een servicecentrum. Er zijn speciale instrumenten nodig om de componenten in en uit het systeem te duwen. Daarnaast kan het nodig zijn om de wielen opnieuw uit te lijnen na de werken.
  3. Bij aankoop van draagarmbussen moet u onthouden om bouten en moeren te bestellen: deze moeten gelijktijdig vervangen worden. Door in onze online winkel te kopen, kunt u aanzienlijk besparen. Op onze website vindt u informatie over lopende promoties. Daarnaast is de levering erg goedkoop, aangezien we alle componenten in een enkel pakket verpakken.
  4. De componenten moeten als set vervangen worden aan beide zijden van een as. Door deze aanbeveling te negeren kunnen de componenten vroegtijdig verslijten, aangezien een defect aan een van hen vaak leidt tot de vernieling van de andere.
  5. De levensduur van de componenten hangt grotendeels af van de gebruiksomstandigheden van de ophanging. Door vooral op ruwe wegen voorzichtig te rijden, uw voertuig eerder in een verwarmde kamer dan een koude locatie te bewaren, en het regelmatig te reinigen, kunt u de levensduur van deze onderdelen aanzienlijk verhogen. Daarnaast moet u overbelasting van het voertuig vermijden, door de koffer bijvoorbeeld niet voortdurend vol te laden met zware goederen. Wanneer u uw voertuig parkeert, moet u erop letten om het stuur niet in een uiterste richting te draaien: een langdurige statische belasting kan leiden tot de vervorming van de rubberen en rubbermetalen onderdelen.

Aanbiedingen Draagarmlager autoonderdelen