Koop Voorverwarmer interieurverwarming van de Verwarming / ventilatie in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Fabrikant van Voorverwarmer interieurverwarming

FEBI BILSTEIN Warmtewisselaar van hoge kwaliteit
RIDEX Warmtewisselaar van hoge kwaliteit
VAICO Warmtewisselaar van hoge kwaliteit
STARK Warmtewisselaar van hoge kwaliteit
VAN WEZEL Warmtewisselaar van hoge kwaliteit
Voorverwarmer interieurverwarming VALEO aan lage prijs
Voorverwarmer interieurverwarming TOPRAN aan lage prijs
Voorverwarmer interieurverwarming ELRING aan lage prijs
Voorverwarmer interieurverwarming SWAG aan lage prijs
Voorverwarmer interieurverwarming JP GROUP aan lage prijs

Koop Warmtewisselaar voor auto goedkoop online

De kachelradiateur verwarmt de koude lucht die de passagiersruimte binnenstroomt via de luchtroosters. De levensduur van dit auto-onderdeel is niet beperkt, en hangt af van de gebruiksomstandigheden.

Belangrijke weetjes over de vervanging van een kachelradiateur

  1. Als deze component defect is, wordt de lucht die door de openingen binnenstroomt niet warm genoeg, zelfs wanneer de verwarming op de maximale stand staat. Als de ramen van uw wagen beslaan, moet u mogelijk ook een nieuwe kachelradiateur bestellen. Soms schakelt de verwarming helemaal niet aan.
  2. De installatie van een nieuwe component moet toevertrouwd worden aan specialisten van een servicecentrum. Dit is een arbeidsintensieve procedure die vooral de ontmanteling van het dashboard vereist.
  3. Tijdens de procedure is het aan te raden om nieuwe pakkingen te installeren en de luchtdichtheid van het koelsysteem te controleren.
  4. Om de levensduur van dit auto-onderdeel te verlengen, raden we aan om het met een speciaal product te spoelen telkens wanneer de koelvloeistof vervangen wordt. Het is ook van belang om de cabineluchtfilter tijdig te vervangen, en enkel kwalitatieve koelvloeistof te gebruiken, aanbevolen door de fabrikant van het voertuig. In onze online winkel kunt u zowel reserveonderdelen als chemicaliën kopen aan betaalbare prijzen. Er gelden promoties op vele producten.

Aanbiedingen Voorverwarmer interieurverwarming autoonderdelen