Koop Schokbreker taatspot van de Schokdempers, veren, bladveren in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Schokdempers, veren, bladveren catalogus

Fabrikant van Schokbreker taatspot

FEBI BILSTEIN Veerpoot lager vóór en achter van hoge kwaliteit
RIDEX Veerpoot lager vóór en achter van hoge kwaliteit
MAPCO Veerpoot lager vóór en achter van hoge kwaliteit
VAICO Veerpoot lager vóór en achter van hoge kwaliteit
SKF Veerpoot lager vóór en achter van hoge kwaliteit
Schokbreker taatspot STARK achter en vóór aan lage prijs
Schokbreker taatspot VAN WEZEL achter en vóór aan lage prijs
Schokbreker taatspot MONROE achter en vóór aan lage prijs
Schokbreker taatspot SACHS achter en vóór aan lage prijs
Schokbreker taatspot TRW achter en vóór aan lage prijs

Koop Veerpoot lager achter en vóór voor auto goedkoop online

De veerpoot steun zorgt voor een veilige vastzetting en reduceert de trillingen die tijdens het rijden met de auto op de carrosserie worden overgebracht. De verwachte gebruiksduur van het component bedraagt 100.000 tot 150.000 km. Een belangrijk deel van dit auto-onderdeel is het veerpoot lager, zodat deze eenvoudig om zijn as kan draaien.

Wat u over de vervanging van de veerpoot steun en het veerpoot lager moet weten

  1. De belangrijkste aanwijzing voor de slechte conditie van deze onderdelen is het kloppende geluid ervan. In principe is dit duidelijk hoorbaar wanneer er met het voertuig off-road wordt gereden. Ook de bestuurbaarheid van het voertuig kan in het gedrang komen. Zo vergt bijvoorbeeld het draaien van het stuur meer moeite dan gebruikelijk.
  2. U kunt de onderdelen het beste door een onderhoudsbedrijf laten vervangen, want dit is een omslachtig proces, in het bijzonder omdat de ophanging dient te worden ontmanteld. Daarnaast heeft men een speciaal gereedschap nodig voor het samendrukken van de veren.
  3. Het algoritme voor het wegnemen van deze auto-onderdelen wordt bepaald door hun positie. In bepaalde gevallen is het, om bij de onderdelen in het achterste gedeelte van de auto te kunnen komen, noodzakelijk om een aantal interieurdelen te verwijderen.
  4. Het is wenselijk om deze onderdelen bij elke vervanging van de veerpoot te laten vervangen. Het aanschaffen van de veerpoot steun en lager als set is een redelijke oplossing. Ontmantel de ondeugdelijke onderdelen, bekijk tevens de conditie van de bussen, de uiteinden van de spoorstangen en de afdichtingen van de wielnaaf. Indien nodig, is het mogelijk om al deze auto-onderdelen voordelig via onze webshop aan te schaffen.
  5. De steunen en lagers dienen per as per paar te worden vervangen.
  6. Voorzichtig rijden vermindert de vroegtijdige slijtage van de onderdelen. Probeer bijvoorbeeld om oneffenheden in het wegdek heen te rijden, of om er met een lage snelheid overheen te rijden.
  7. Het advies luidt om de ophanging onderdelen regelmatig te ontdoen van vuil om de kans op roestvorming te verkleinen.

Aanbiedingen Schokbreker taatspot autoonderdelen