Koop Schokbrekers, Veerpoten, Schokdemper, Schokbreker, Veerpoot van de Schokdempers, veren, bladveren in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Schokdempers, veren, bladveren catalogus

Fabrikant van Schokdemper

FEBI BILSTEIN Schokbrekers achter van hoge kwaliteit
RIDEX Schokbrekers achter van hoge kwaliteit
MAPCO Schokbrekers achter van hoge kwaliteit
VAICO Schokbrekers achter van hoge kwaliteit
STARK Schokbrekers achter van hoge kwaliteit
Schokbrekers MONROE achter en vóór aan lage prijs
Schokbrekers SACHS achter en vóór aan lage prijs
Schokbrekers TRW achter en vóór aan lage prijs
Schokbrekers TOPRAN achter en vóór aan lage prijs
Schokbrekers SWAG achter en vóór aan lage prijs

Koop Schokbreker achter en vóór voor auto goedkoop online

Schokdempers verminderen de schommelingen van de carrosserie tijdens het rijden in het voertuig. Ze handhaven een stabiel contact van de banden met het wegdek, zodat het rijden met het voertuig aangenamer en veiliger wordt. De gemiddelde gebruiksduur bedraagt 100.000 tot 120.000 km.

Wat u over de vervanging van schokdempers moet weten

  1. Het defect raken van deze auto-onderdelen blijkt uit carrosserie trillingen tijdens het rijden, uit het overhangen van de carrosserie in bochten en een verminderde stuurbaarheid. Als er met het voertuig over een oneffen ondergrond wordt gereden, kan er een kloppend geluid uit de ophanging hoorbaar zijn. Ongelijke slijtage van de banden is eveneens een teken van een slechte conditie van deze onderdelen.
  2. Het advies is om het vervangen van de onderdelen over te laten aan specialisten. Allereerst is voor een veilige werking met de veren een speciale hydraulische compressor voor veren nodig. Tevens kan het nodig zijn om de wielen uit te lijnen nadat er nieuwe onderdelen zijn geïnstalleerd. Of deze procedure nodig is, hangt af van het type ophanging van het voertuig.
  3. Als u beslist om de werkzaamheden zelf te doen, vergeet dan niet dat de schokdempers met dubbele buizen moeten worden geprimed voordat ze worden gemonteerd. Voor onderdelen met één buis is deze handeling gewoonlijk niet vereist.
  4. Deze auto-onderdelen dienen per paar per as te worden vervangen. Indien dit niet gebeurt, zal de bestuurbaarheid van het voertuig aanmerkelijk slechter worden.
  5. Wanneer u schokdempers online aanschaft, bestel dan ook meteen stofhoezen en bumpstops. Deze onderdelen dienen gezamenlijk te worden gemonteerd.
  6. Wanneer het voertuig gedurende lange tijd bij een lage temperatuur is geparkeerd, is het verstandig om een tijdje met een lage snelheid te rijden zodat de schokdempers weer goed werken. Zo'n preventieve maatregel heeft een positief uitwerking op de gebruiksduur van de schokdempers.

Aanbiedingen Veerpoot autoonderdelen