Transportsysteem

Kies je auto om de juiste onderdelen te kiezen

Bestverkochte Transportsysteem merken


Aanhangerkoppeling verbeteren - met rexbo geen probleem!

De redenen om een aanhangerkoppeling te gebruiken, zijn net zo veelzijdig als de verschillende automerken VW, Audi, BMW en vele andere fabrikanten voor wie onze upgrade-sets inclusief bijbehorende adapters en kabelsets verkrijgbaar zijn. Of het nu voor het gewone trekken van een aanhanger of caravan is over voor de veilige montage van een fietsendrager. Altijd geldt: Men kan niet meer zonder een trekhaak als men de voordelen daarvan kent en waardeert.

Geen trekhaak af fabriek? rexbo heeft de oplossing.

Degene die al af fabriek over een trekhaak aan zijn auto beschikt kan zich gelukkig prijzen. Als u echter niet tot deze groep behoort, vindt u bij rexbo hoogwaardige, eenvoudig monteerbare naleverlingen inclusief Kabelset. Vertrouw erop: Met een trekhaak van kwaliteitsfabrikanten zoals Westfalia is uw auto in korte tijd aangepast en duidelijk veelzijdiger inzetbaar als daarvoor. Bovendien behoren roest en andere schade door een achteraf gemonteerde trekhaak dankzij exact passende onderdelen, adapter & Co. tot de verleden tijd.
En hun mogelijkheden zijn net zo flexibel als de trekhaak zelf: Indien u al een trekhaak en kabelset met een 7- of 13-polige stekker gemonteerd hebt, maar een aanhanger met een anderspolige aansluiting wilt trekken, kunt u ook de passende adapter voor de kabelset bij ons bestellen.

Of het nu gaat om een vast gemonteerde of afneembare trekhaak - rexbo is de eerste keus.