Koop Stuurhuishoes van de Stuurdelen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Stuurdelen catalogus

Fabrikant van Stuurhuishoes

BOSCH Stuurhuishoes van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Stuurhuishoes van hoge kwaliteit
RIDEX Stuurhuishoes van hoge kwaliteit
MAPCO Stuurhuishoes van hoge kwaliteit
VAICO Stuurhuishoes van hoge kwaliteit
Stuurhuishoes SKF aan lage prijs
Stuurhuishoes STARK aan lage prijs
Stuurhuishoes MONROE aan lage prijs
Stuurhuishoes TRW aan lage prijs
Stuurhuishoes TOPRAN aan lage prijs

Koop Stuurhuishoes voor auto goedkoop online

Stofkappen voor spoorstangen zijn elementen ontworpen om het stuurhuis te beschermen tegen agressieve omgevingen. Ze voorkomen dat stof, water en agressieve chemicaliën in de eenheid binnendringen. De componenten hebben geen strikt beperkte levensduur. Ze worden vervangen wanneer ze versleten zijn, of bij elke geplande vervanging van spoorstangen.

Belangrijke weetjes over de vervanging van stofkappen voor spoorstangen

  1. Een defect aan de stofkappen kan enkel gedetecteerd worden tijdens een inspectie. Andere symptomen, zoals vreemde geluiden tijdens het rijden, of achteruitgang van de wegligging van het voertuig, duiden op slijtage aan het stuurhuis. In dit geval volstaat het niet om enkel de stofkappen te vervangen.
  2. Deze componenten vervangen zonder de geschikte vaardigheden en uitrusting is moeilijk. De reparatie vereist de ontmanteling van de ophanging, waarna de wielen opnieuw uitgelijnd moeten worden.
  3. Bestel de stofkappen voor spoorstangen in een set: het is beter om ze samen met de klemmen in paren te vervangen. Daarnaast kunt u indien nodig ook nieuwe spoorstangeinden installeren. U kunt ze goedkoop aanschaffen in onze online winkel.
  4. De levensduur van deze componenten hangt grotendeels af van hun kwaliteit. Daarom is het beter om producten van beroemde merken te kiezen. Zorg ervoor dat de stofkappen geen andere componenten raken, zoals de wielkastbekleding, wanneer het stuur gedraaid wordt.

Aanbiedingen Stuurhuishoes autoonderdelen