Koop Axiaalkogel, Axiaalkogel spoorstang, Axiaal gewricht, Axiaal gewricht spoorstang van de Stuurdelen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Stuurdelen catalogus

Fabrikant van Axiaal gewricht

FEBI BILSTEIN Axiaalkogel van hoge kwaliteit
A.B.S. Axiaalkogel van hoge kwaliteit
RIDEX Axiaalkogel van hoge kwaliteit
MAPCO Axiaalkogel van hoge kwaliteit
VAICO Axiaalkogel van hoge kwaliteit
Axiaalkogel SKF aan lage prijs
Axiaalkogel STARK aan lage prijs
Axiaalkogel MONROE aan lage prijs
Axiaalkogel TRW aan lage prijs
Axiaalkogel TOPRAN aan lage prijs

Koop Axiaal gewricht spoorstang voor auto goedkoop online

De spoorstang assemblage draagt de kracht over van het stuur naar de aangedreven wielen en behoudt de vereiste stuurhoek bij het manoeuvreren. Deze onderdelen hebben geen vastgestelde gebruiksduur. De staat ervan wordt tijdens de periodieke keuring gecheckt.

Wat u over de vervanging van een spoorstang assemblage moet weten

  1. Defecten blijken in de meeste gevallen uit een klopgeluid in de ophanging tijdens het rijden met de auto, de verminderde stabiliteit, de trillingen en de excessieve speling van het stuur. Daarnaast kan bij controle van de eenheid een vrije speling in de uiteinden van de spoorstang aan het licht komen.
  2. Wanneer er zich verschijnselen van een defect voordoen, bestelt u een spoorstang assemblage en dient u contact op te nemen met een reparatiebedrijf voor het installeren ervan. Voor eenvoudig en veilig werken zijn speciale werktuigen nodig, waaronder een hefbrug.
  3. De verwijdering van een oud onderdeel kan bemoeilijkt worden door roestvorming. Om het onderdeel voorzichtig te kunnen verwijderen, geven specialisten de aansluitpunten een voorbehandeling met een roestwerend middel.
  4. Meestal wordt er een speciale trekker gebruikt. Nadat het onderdeel is vervangen, worden de wielen opnieuw uitgelijnd.
  5. Indien er met het voertuig op een slechte kwaliteit wegdek wordt gereden, is het verstandig om dit niet te doen met hoge snelheden en om rustig over obstakels heen te rijden. Zo moet bijvoorbeeld bij het oversteken van spoorwegen extra voorzichtig te werk worden gegaan. Hierdoor zullen deze onderdelen een langere levensduur hebben.
  6. Inspecteer zo nu en dan de conditie van de stofhoezen aan de uiteinden van de spoorstangen. Wanneer u defecten constateert, moet u zo snel mogelijk onderdelen in onze webshop kopen. De onderdelen zijn redelijk goedkoop en bij tijdige vervanging wordt de kans op schurende deeltjes en binnendringend water in het mechanisme tot een minimum beperkt.

Aanbiedingen Binnenste stuurkogel autoonderdelen