Koop Ruitenwisserbladen, Wisserbladen, Ruitenwisser, Ruitenwisserblad, Wisserblad van de Ruitenreiniging in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Fabrikant van Ruitenwisser

BOSCH Ruitenwissers vóór en achter van hoge kwaliteit
RIDEX Ruitenwissers vóór en achter van hoge kwaliteit
MAPCO Ruitenwissers vóór en achter van hoge kwaliteit
VAICO Ruitenwissers vóór en achter van hoge kwaliteit
STARK Ruitenwissers vóór en achter van hoge kwaliteit
Ruitenwisserbladen VALEO achter en vóór aan lage prijs
Ruitenwisserbladen TOPRAN achter en vóór aan lage prijs
Ruitenwisserbladen JP GROUP achter en vóór aan lage prijs
Ruitenwisserbladen HELLA achter en vóór aan lage prijs
Ruitenwisserbladen JAPANPARTS achter en vóór aan lage prijs

Koop Ruitenwisserblad achter en vóór voor auto goedkoop online

Ruitenwisserbladen worden gebruikt om water en vuil van de voorruit te verwijderen. Ze verzekeren een goed zicht bij slecht weer. De gemiddelde gebruiksduur van deze onderdelen bedraagt 1 jaar. Het is verstandig om deze voor de winter te vervangen.

Wat u over de vervanging van ruitenwisserbladen moet weten

  1. De noodzakelijke vervanging van de onderdelen wordt duidelijk als gevolg van niet gereinigde strepen en vlekken op de voorruit, een buitensporig geluid van de ruitenwissers en een ongelijkmatige beweging. Bij een controle kan worden vastgesteld dat het rubberen element afbrokkelt, barst of afpelt.
  2. De onderdelen variëren door het type bevestigingsmaterialen en hiermee moet rekening worden gehouden bij het kiezen en installeren ervan.
  3. U kunt deze onderdelen moeiteloos zelf vervangen, omdat er geen verdere apparatuur nodig is. U dient alleen de voorruit te beschermen tegen het eventueel wegglijden van de ruitenwisserarm. Dit kan met een handdoek.
  4. Deze auto-onderdelen dienen per paar te worden vervangen. Alvorens ruitenwisserbladen te bestellen, dient u erop te letten dat het linker- en rechterdeel verschillende afmetingen kunnen hebben. Eveneens is het van belang om ze tijdens de installatie niet met elkaar te verwisselen.
  5. Om deze auto-onderdelen zo lang mogelijk te kunnen gebruiken, kiest u voor kwalitatief zeer goede onderdelen. In onze webshop kunt u ze voordelig aanschaffen. Daarnaast kunt u in onze catalogus een uitgebreid assortiment producten vinden voor het smeren en beschermen van scharnierende delen. Voor een langere gebruiksduur van de ruitenwisserbladen moet u erop letten dat het vloeistofreservoir van de ruitensproeier altijd toereikend gevuld is en dat het reinigingssysteem naar behoren werkt. Bedenk dat bij pogingen om vuil van een droge voorruit te halen, het rubberen element beschadigd raakt.
  6. Wanneer de componenten 's winters naar de voorruit vastvriezen, tracht deze dan niet met kracht te verwijderen. Start de motor en wacht totdat het ijs wegsmelt of maak gebruik van een speciale ontdooispray. Maak er een gewoonte van om na het parkeren van uw voertuig de ruitenwisserarmen van de voorruit omhoog te trekken.
  7. Reinig de ruitenwisserbladen op regelmatige basis met een vochtige doek en maak ze schoon met leidingwater. Hierdoor worden vuil en zand, die als schurend middel werken, verwijderd. Het wordt afgeraden om de rubberen elementen met motorolie en op siliconen gebaseerde producten in te smeren. Ook al beschadigen ze het component niet, ze zijn schadelijk voor de voorruit en laten vetvlekken op het oppervlak achter.

Aanbiedingen Wisserblad autoonderdelen