Koop V-snaar van de Riemen, kettingen, rollen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Riemen, kettingen, rollen catalogus

Fabrikant van V-snaar

BOSCH V snaar van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN V snaar van hoge kwaliteit
MAPCO V snaar van hoge kwaliteit
SKF V snaar van hoge kwaliteit
STARK V snaar van hoge kwaliteit
V-snaar TOPRAN aan lage prijs
V-snaar JP GROUP aan lage prijs
V-snaar JAPANPARTS aan lage prijs
V-snaar GATES aan lage prijs
V-snaar LEMFÖRDER aan lage prijs

Koop V snaar voor auto goedkoop online

V-riemen worden gebruikt om de generator, de waterpomp, de ventilator voor de radiator en andere uitrusting aan te drijven. De exacte levensduur van de componenten wordt niet opgegeven, maar in de praktijk bedraagt deze gemiddeld tussen 50.000 en 80.000 km.

Belangrijke weetjes over de vervanging van V-riemen

  1. De zwakke staat van de componenten wordt duidelijk door vreemde geluiden in de motorruimte. Als de riem gescheurd is, werkt de waterpomp niet, en kan de batterij niet opgeladen worden.
  2. Het is aan te raden om componenten te laten vervangen in een servicecentrum, aangezien er speciale vaardigheden vereist zijn om de spanning van de riem af te stellen. In sommige voertuigen heeft men voor deze operatie speciaal gereedschap nodig, zoals een riemspanningsmeter. Als de installatie onjuist uitgevoerd werd, kan het artikel snel defect raken, en moet u snel een nieuwe bestellen, waarbij u moet wachten op de levering van een online winkel.
  3. Indien nodig worden ook de geleiderollen en spanrollen vervangen. In deze situatie is het handig om V-riemen in een set met gerelateerde elementen te kopen.
  4. Om de levensduur van deze componenten te verlengen, kunt u speciale chemicaliën gebruiken die de elasticiteit verhogen.
  5. Controleer steeds de staat van het smeer- en koelsysteem. Lekken van koelvloeistof en olie vervuilen de elementen van de riemaandrijving en maken ze ongeschikt vor verder gebruik.

Aanbiedingen V-snaar autoonderdelen