Koop Distributieset, Tandriemset, Distributieriem kit van de Riemen, kettingen, rollen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Riemen, kettingen, rollen catalogus

Fabrikant van Distributieriem kit

BOSCH Tandriemset van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Tandriemset van hoge kwaliteit
RIDEX Tandriemset van hoge kwaliteit
MAPCO Tandriemset van hoge kwaliteit
VAICO Tandriemset van hoge kwaliteit
Distributieset SKF aan lage prijs
Distributieset STARK aan lage prijs
Distributieset VALEO aan lage prijs
Distributieset TOPRAN aan lage prijs
Distributieset SWAG aan lage prijs

Koop Distributieset voor auto goedkoop online

Distributieriem kits zorgen ervoor dat de juiste toestand van de assemblage gehandhaafd blijft. Gewoonlijk bestaan ze uit poelies, afdichtingen, pakkingen en bevestigingsmaterialen. Ze worden gemiddeld na 80.000 - 100.000 km vervangen.

Wat u over het installeren van de distributieriem kit moet weten

  1. Een periodieke inspectie kan aan het licht brengen dat de kit eerder moet worden aangeschaft. Wanneer bijvoorbeeld schade aan de poelies worden aangetroffen of als riem is gerafeld.
  2. De gereedschappen die vaak nodig zijn voor montage zijn onder andere een steeksleutel, wielsleutel en schroevendraaiers. Maar ook met de juiste uitrusting is het verstandig om zich tot een reparatiewerkplaats te wenden. Want zelfs de kleinste fouten tijdens de ingreep kunnen tot ernstige gevolgen leiden. Indien bijvoorbeeld de merktekens op de krukas en de poelies van de nokkenas verkeerd zijn uitgelijnd, dan kan de motor niet goed functioneren. Soms zal hij zelfs niet meer starten.
  3. De prijs voor deze kit is doorgaans lager dan voor alle losse onderdelen. Daarnaast weet u bij aanschaf van een kit zeker dat alle delen qua technische parameters bij elkaar passen.
  4. Veelal moet de waterpomp tegelijk met de onderdelen van de riemaandrijving worden vervangen. In onze webshop kunt u een distributieriem kit met of zonder een waterpomp bestellen. U kunt bij ons altijd makkelijk en goedkoop inkopen.
  5. Stel het plaatsen van deze kit niet uit. Niet tijdig onderhoud leidt tot een toename van de motortrillingen en een onregelmatige werking. Daarnaast veroorzaakt een breuk van een onderdeel van de riemaandrijving een kostbare motorreparatie.
  6. Het is essentieel om de conditie van het smeersysteem van de motor in de gaten te houden en snel eventuele motorolie lekkages te verhelpen. Het binnendringen van olie in de onderdelen van het distributieriem mechanisme bespoedigt de slijtage ervan aanmerkelijk.

Aanbiedingen Distributieset autoonderdelen