Koop Cilinderkoppakking van de Motor in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Motor catalogus

Fabrikant van Cilinderkoppakking

FEBI BILSTEIN Koppakking van hoge kwaliteit
RIDEX Koppakking van hoge kwaliteit
VAICO Koppakking van hoge kwaliteit
STARK Koppakking van hoge kwaliteit
TOPRAN Koppakking van hoge kwaliteit
Cilinderkoppakking ELRING aan lage prijs
Cilinderkoppakking SWAG aan lage prijs
Cilinderkoppakking JP GROUP aan lage prijs
Cilinderkoppakking JAPANPARTS aan lage prijs
Cilinderkoppakking BLUE PRINT aan lage prijs

Koop Koppakking voor auto goedkoop online

Cilinderkoppakkingen zijn afdichtingselementen voor de verbrandingskamers van de motor. Ze worden tussen het cilinderblok en de cilinderkop geplaatst. De pakkingen voorkomen lekken van gas uit de verbrandingskamer, en van koelvloeistof en olie uit de overeenkomstige kanalen. De componenten zijn verbruiksproducten en worden vervangen telkens wanneer de cilinderkop ontmanteld wordt.

Belangrijke weetjes over de vervanging van een cilinderkoppakking

  1. Een defect aan de pakking wordt opgemerkt door een bruinachtige witte emulsie op de peilstok en de olievuldop, vettige vlekken in het expansiereservoir van het koelsysteem, of sporen van olie op de verbinding tussen het cilinderblok en de cilinderkop. Er kan dikke witte rook uit de uitlaatpijp komen. De werking van het koelsysteem wordt slechter. De motor draait luider dan gewoonlijk.
  2. De vervanging van de pakking moet toevertrouwd worden aan professionals, aangezien het proces vereist dat de motor verwijderd en ontmanteld wordt. In sommige gevallen moet de cilinderkop afgeschuurd worden.
  3. Van plan om een cilinderkoppakking te kopen? Plaats dan ook een online bestelling voor bevestigingen; het is aan te raden om deze ook te vervangen.
  4. Om een lange en efficiënte prestatie van dit auto-onderdeel te garanderen, mogen er geen vergissingen gebeuren tijdens de installatie. De bevestigingsbouten moeten aangespannen worden in een bepaalde volgorde door gebruik te maken van het aandraaimoment voorgeschreven in de onderhoudshandleiding. U moet steeds oververhitting van de motor vermijden, aangezien de pakking hierdoor kan doorbranden.

Aanbiedingen Cilinderkoppakking autoonderdelen