Koop Wiellagerset van de Lagers in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Lagers catalogus

Fabrikant van Wiellagerset

BOSCH Wiellager achter en vóór van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Wiellager achter en vóór van hoge kwaliteit
A.B.S. Wiellager achter en vóór van hoge kwaliteit
RIDEX Wiellager achter en vóór van hoge kwaliteit
MAPCO Wiellager achter en vóór van hoge kwaliteit
Wiellagerset VAICO achter links rechts aan lage prijs
Wiellagerset SKF achter links rechts aan lage prijs
Wiellagerset STARK achter links rechts aan lage prijs
Wiellagerset TOPRAN achter links rechts aan lage prijs
Wiellagerset ELRING achter links rechts aan lage prijs

Koop Wiellager achter en vóór voor auto goedkoop online

Wielnaaf lagers zorgen ervoor dat het wiel gelijkmatig rond zijn as draait. De levensduur bedraagt gewoonlijk 100.000 - 150.000 km.

Wat u over de vervanging van wielnaaf lagers moet weten

  1. Een algemeen verschijnsel van een defect van dit auto-onderdeel is het brommen ervan. Daarnaast kunnen trillingen in de passagiersruimte worden gevoeld.
  2. De montage van dit onderdeel kunt u beter overlaten aan specialisten van een garagebedrijf. Daarvoor is een hefsysteem nodig. Daarnaast kunnen er bij de montage fouten worden gemaakt, bijvoorbeeld door een verkeerd aandraaimoment of het onbedoeld raken van een onderdeel, wat een vroegtijdige uitval van het onderdeel tot gevolg kan hebben.
  3. Om de demontage van dit auto-onderdeel uit te voeren heeft u een speciale trekker nodig. Met dit gereedschap kunnen de werkzaamheden zo voorzichtig mogelijk worden gedaan zonder de bevestigingsplek te beschadigen. Hierdoor wordt de gebruiksduur van het nieuwe onderdeel verlengd. Voor de verwijdering van de onderdelen geen scherpe voorwerpen of een boor gebruiken.
  4. Voor de juiste montage van het onderdeel is het verstandig om de wielnaaf lager samen met de ook te vervangen afdichtingen en bevestigingen aan te schaffen. Tevens bevatten deze sets veelal een speciaal smeermiddel. In onze webshop is het mogelijk om online een set te bestellen die precies past bij de specifieke kenmerken van uw voertuig.
  5. Anders dan bij veel andere elementen van de ophanging kunnen deze auto-onderdelen apart worden vervangen, in plaats van in paren per as.
  6. De kans op vroegtijdige slijtage van onderdelen kan worden beperkt door het het krachtig remmen te voorkomen. Daarnaast dienen deze auto-onderdelen zo nu en dan te worden ingevet. Bij de keuze van een smeermiddel moet u erop letten dat alle basiseigenschappen bij hoge temperaturen gehandhaafd blijven. Dit is omdat de onderdelen gedurende het gebruik sterk opwarmen.

Aanbiedingen Wiellagerset autoonderdelen