Koop Kilometerteller, Tellerunit van de Interieur & comfort in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Interieur & comfort catalogus

Fabrikant van Verlichting instrumenten

BOSCH Verlichting instrumenten van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Verlichting instrumenten van hoge kwaliteit
TOPRAN Verlichting instrumenten van hoge kwaliteit
SWAG Verlichting instrumenten van hoge kwaliteit
JP GROUP Verlichting instrumenten van hoge kwaliteit
Kilometerteller HELLA aan lage prijs
Kilometerteller VEMO aan lage prijs
Kilometerteller BERU aan lage prijs
Kilometerteller CHAMPION aan lage prijs
Kilometerteller DIEDERICHS aan lage prijs

Koop Kilometerteller voor auto goedkoop online

Gloeilampen voor het dashboard laten u toe om de indicaties van de snelheidsmeter, de toerenteller, de brandstofpeilmeter en andere instrumenten in het donker af te lezen. De lampen hebben geen strikt beperkte levensduur en worden vervangen wanneer ze defect raken.

Belangrijke weetjes over gloeilampen voor het dashboard

  1. Een defect aan deze componenten wordt gemakkelijk opgemerkt: ze dimmen, werken onderbroken, of werken helemaal niet. Als de lamp echter niet inschakelt wanneer u de schakelaar activeert, betekent dit echter niet altijd dat deze gesprongen is. Soms is er sprake van een defect aan de kabels, contacten of het circuit.
  2. Vaak kunt u deze componenten gemakkelijk zelf vervangen. Hiervoor heeft u een set schroevendraaiers en tangen nodig. Vergeet de negatieve kabel van de batterij niet los te koppelen alvorens de werken te starten.
  3. Koop gloeilampen voor het dashboard van welgekende fabrikanten, aangezien enkel hoogwaardige componenten lang meegaan. Als de achtergrondverlichting in uw voertuig uit meerdere kleuren bestaat, heeft u speciale kleurdopjes nodig.
  4. Om te garanderen dat de lampen niet vroegtijdig springen, moet u ervoor zorgen dat de generator correct werkt, en de kabels regelmatig controleren. Kies voor producten die perfect voldoen aan de specificaties van uw voertuig.

Aanbiedingen Tellerunit autoonderdelen