Koop Starter, Starter motor van de Elektrische systemen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Elektrische systemen catalogus

Elektrische systemen meest verkochte reserveonderdelen
Originele Startmotor voor auto

Fabrikant van Startmotor

BOSCH Startmotor van hoge kwaliteit
FEBI BILSTEIN Startmotor van hoge kwaliteit
RIDEX Startmotor van hoge kwaliteit
MAPCO Startmotor van hoge kwaliteit
STARK Startmotor van hoge kwaliteit
Starter VALEO aan lage prijs
Starter SWAG aan lage prijs
Starter JP GROUP aan lage prijs
Starter HELLA aan lage prijs
Starter JAPANPARTS aan lage prijs

Koop Starter voor auto goedkoop online

Startmotoren zijn elektromechanische toestellen bedoeld om de motor te starten. Ze draaien de stang van de motor aan tot deze een voldoende hoge snelheid bereikt om te starten. Met een correct onderhoud kunnen deze tot zes jaar of langer meegaan.

Belangrijke weetjes over de vervanging van startmotoren

  1. Als de startmotor defect is, ondervindt u moeilijkheden om de motor te starten. Als de startmotor niet inschakelt, of de motor te traag aandraait, is deze wellicht defect. Andere symptomen omvatten een snelle ontlading van de batterij, en ratelend en zoemend geluid van onder de motorkap.
  2. De eenheid moet in een servicecentrum geïnstalleerd worden. Deze procedure vereist vaak de ontmanteling van elementen in de ophanging, bescherming van de carter, radiatoren, inlaat- en uitlaatspruitstukken. Na het opnieuw monteren moeten er een aantal mechanismen afgesteld worden, wat enkel correct gedaan kan worden met specifieke vaardigheden en uitrusting.
  3. Alvorens een startmotor te bestellen in onze online winkel moet u de verwijderprocedure bestuderen in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Dit helpt u de omvang van de uit te voeren werken begrijpen, zodat u al het nodige kunt kopen voor de reparatie: pakkingen, riemen, afdichtingen en smeermiddelen.
  4. Probeer de motor niet langer dan 7 seconden te starten. Als de motor na de eerste poging niet start, herhaal de procedure dan niet vroeger dan na 30 seconden.

Aanbiedingen Starter motor autoonderdelen