Elektrische systemen

Kies je auto om de juiste onderdelen te kiezen

Bestverkochte Elektrische systemen merken


Elektronica op en in uw voertuig - met rexbo altijd op een optimaal niveau

De op- of in- moderne voertuigen gebouwde elektronica kent veel verschillende gezichten. Naast elementaire onderdelen zoals de accu en de startmotor, waarzonder het voertuig niet eens start, hebben in de afgelopen jaren steeds meer geavanceerde comfortfuncties hun intrede gedaan, zelf is personenauto's van de onderste middenklasse alsmede in kleine en compacte voertuigen. Natuurlijk geldt ook hier de stelregel: Hoe meer elektronica is ingebouwd, des te meer elektronica kan er ook defect raken.

Elektronica in alle facetten - van het startsysteem tot het besturingsapparaat

Het is winder en de motor loopt niet, slaat niet aan – de accu is defect en moet vervangen worden. Bij het voertuig is tijdens het starten alleen een klakkend geluid te horen - geen probleem van de elektronica maar gewoon een defecte startmotor. Beschadigingen van de elektronica zijn echter niet altijd zo eenvoudig vast te stellen en te verhelpen. Als bij oude stationwagens de bedrading aan de achterklep gebroken is en voor storingen in de elektronica zorgt, of als defecten zich slechts sporadisch voordoen - is de diagnose al aanzienlijk moeilijker te stellen. Maar als het probleem dan toch uiteindelijke is vastgesteld, kunt u met de producten uit ons assortiment snel en voordelig het probleem verhelpen.

rexbo heeft voor alles, wat in moderne voertuigen aan elektronica ingebouwd is, de juiste vervanging - van eenvoudige relais via voertuig-specifieke kabelset tot complete zekeringskasten of motorregeleenheid aan toe.