Koop Gasveer kofferruimte, Gasveer kofferbak, Kofferbakveer van de Carrosserie, lampen, spiegel in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Carrosserie, lampen, spiegel catalogus

Carrosserie, lampen, spiegel meest verkochte reserveonderdelen
Originele Gasveer achterklep voor auto

Fabrikant van Kofferbakveer

FEBI BILSTEIN Gasveer kofferbak van hoge kwaliteit
RIDEX Gasveer kofferbak van hoge kwaliteit
MAPCO Gasveer kofferbak van hoge kwaliteit
VAICO Gasveer kofferbak van hoge kwaliteit
STARK Gasveer kofferbak van hoge kwaliteit
Gasveer kofferruimte MONROE aan lage prijs
Gasveer kofferruimte NGK aan lage prijs
Gasveer kofferruimte TOPRAN aan lage prijs
Gasveer kofferruimte SWAG aan lage prijs
Gasveer kofferruimte METZGER aan lage prijs

Koop Gasveer achterklep voor auto goedkoop online

De achterklep gasveren zijn bedoeld om de vervoerde voorwerpen eenvoudig toegankelijk te maken. Ze maken een eenvoudige verplaatsing van de achterklep in beide richtingen mogelijk en kunnen deze in de geopende positie houden, zodat het de lading makkelijk kan worden geladen of in de bagageruimte kan worden gewerkt. Deze worden vervangen als ze versleten zijn.

Wat u over de vervanging van achterklep gasveren moet weten

  1. Defecte onderdelen zijn duidelijk herkenbaar aan een slechtere werking. Abrupte opening van de klep, het niet meer op zijn plaats houden of het moeilijk sluiten duiden erop dat het onderdeel versleten is. Soms ontstaan er olievlekken op het auto-onderdeel.
  2. De installatiewijze van de onderdelen is afhankelijk van hun ontwerp. Zo kunnen bijvoorbeeld veren met twee afdichtingen aan weerszijden worden gemonteerd, die met slechts één afdichting - uitsluitend volgens de aanwijzingen van de producent.
  3. Deze auto-onderdelen kunnen probleemloos zelf worden vervangen. Al naar gelang het type bevestiging heeft u eventueel een steeksleutel, een inbussleutel, een neustang, een klem, een platte schroevendraaier en veiligheidssteunen nodig. Zet ook van tevoren wat siliconenvet klaar. Voordat de gasveer wordt geïnstalleerd, moet deze worden geprimed. Hiervoor moet u de gasveer in de werkpositie zetten, de staaf indrukken tot deze tot stilstand komt, een paar seconden in deze positie houden en dan loslaten. Deze handeling 15 - 20 keer herhalen.
  4. Deze auto-onderdelen dienen per paar te worden vervangen, omdat wanneer een van deze onderdelen defect raakt, het andere onderdeel waarschijnlijk ook snel zal volgen. Alvorens achterklep gasveren te bestellen, moet u eerst nagaan of ze overeenkomen met de parameters van uw auto en de belasting die ze kunnen weerstaan.
  5. De gebruiksduur van de onderdelen wordt bepaald door de gebruiksomstandigheden. Wanneer u de bagageruimte langere tijd niet heeft gebruikt, dient u deze langzaam en zonder schokbewegingen te openen omdat anders het veermechanisme beschadigd kan raken. Bij zeer koude weersomstandigheden is het niet verstandig om het deksel op te tillen zonder dat de motor is voorverwarmd.

Aanbiedingen Gasveer kofferruimte autoonderdelen