Koop Bumper van de Carrosserie, lampen, spiegel in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Carrosserie, lampen, spiegel catalogus

Carrosserie, lampen, spiegel meest verkochte reserveonderdelen
Originele Bumper vóór en achter voor auto

Fabrikant van Bumper

VAN WEZEL Bumper achter van hoge kwaliteit
JP GROUP Bumper achter van hoge kwaliteit
JOHNS Bumper achter van hoge kwaliteit
PRASCO Bumper achter van hoge kwaliteit
BLIC Bumper achter van hoge kwaliteit
Bumper DIEDERICHS achter en vóór aan lage prijs
Bumper MAGNETI MARELLI achter en vóór aan lage prijs
Bumper BUGIAD achter en vóór aan lage prijs
Bumper KLOKKERHOLM achter en vóór aan lage prijs
Bumper TRUCKTEC AUTOMOTIVE achter en vóór aan lage prijs

Koop Bumper achter en vóór voor auto goedkoop online

Bumpers zijn elementen die energie absorberen en het voertuig beschermen tegen schade bij kleine botsingen. Ze bevinden zich in het voorste en achterste deel van het voertuig. Bumpers moeten vervangen worden bij een defect.

Belangrijke weetjes over de vervanging van bumpers

  1. De meeste defecten, zoals scheuren, deuken, spaanders en krassen, zijn gemakkelijk op te merken. Soms worden defecten opgemerkt door de onjuiste positie van de eenheden erin, zoals de koplampen. Als de verbindingen gebroken zijn, hoort u vreemde geluiden van de bumper tijdens het voortbewegen.
  2. De vervanging van dit auto-onderdeel is een moeizaam proces waarbij vele componenten en montages verwijderd moeten worden: de radiatorgrille, de koplampen, en andere componenten. Een nieuwe bumper moet geschilderd worden. Het is onmogelijk om dit efficiënt te doen zonder de geschikte uitrusting. Daarom is het beter om deze taak toe te vertrouwen aan specialisten in een servicecentrum.
  3. Het is ook best om bumpers te kopen in onze online winkel. We hebben een ruim aanbod aan verbindingen en verf. U kunt al het nodige voor de vervanging kopen in een enkel pakket, zodat u bespaart op de levering.
  4. Om de levensduur van de componenten te verlengen, dient u een agressieve rijstijl te vermijden. Rijd voorzichtig over bulten en stoepranden. Wrijf het oppervlak niet af met een droge doek. Installeer voor gebruik op ruw terrein bullbars of een bumperbeschermer.

Aanbiedingen Bumper autoonderdelen