Koop Buitenspiegel, Zijspiegel, Autospiegel, Achteruitkijkspiegel, Dodehoekspiegel van de Carrosserie, lampen, spiegel in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Fabrikant van Autospiegel

FEBI BILSTEIN Buitenspiegel van hoge kwaliteit
VAN WEZEL Buitenspiegel van hoge kwaliteit
TOPRAN Buitenspiegel van hoge kwaliteit
SWAG Buitenspiegel van hoge kwaliteit
JP GROUP Buitenspiegel van hoge kwaliteit
Buitenspiegel JOHNS aan lage prijs
Buitenspiegel HELLA aan lage prijs
Buitenspiegel TYC aan lage prijs
Buitenspiegel PRASCO aan lage prijs
Buitenspiegel BLIC aan lage prijs

Koop Achteruitkijkspiegel voor auto goedkoop online

Zijspiegels laten de bestuurder toe te kijken wat er aan de linker- en rechterzijde achter het voertuig gebeurt. Ze zorgen voor veilige manoeuvres. Hun levensduur wordt niet beperkt.

Belangrijke weetjes over zijspiegels

  1. Er worden nieuwe componenten geïnstalleerd wanneer er mechanische schade optreedt. Scheuren zijn zichtbaar tijdens een inspectie.
  2. Een defecte zijspiegel moet vervangen worden in een garage, aangezien de meest moderne zijspiegels uitgerust zijn met elektrische aandrijving, en elektrisch verwarmd kunnen zijn. Daardoor vereist de vervanging van zijspiegels de nodige kennis en geschikte uitrusting. Normaal moet ook de deurbekleding verwijderd worden. Het is belangrijk om het verfwerk van de carrosserie niet te beschadigen.
  3. Als u van plan bent om elektrische zijspiegels te kopen in plaats van standaard exemplaren, is het ten sterkste aan te raden om eerst te controleren of deze compatibel zijn met uw voertuig.
  4. Een beschermende folie kan krassen op de zijspiegels voorkomen. Deze is goedkoop en voert ook een decoratieve functie uit.
  5. Het oppervlak van zijspiegels mag enkel gereinigd worden met geschikte reinigingsproducten voor auto's.
  6. Tijdens het rijden over grint, moet men de snelheid verlagen om schade aan de zijspiegels door losse stenen te voorkomen.

Aanbiedingen Dodehoekspiegel autoonderdelen